Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/04-11   -   Pressemeddelelse

Fællessangs-koncert med Holstebro Musikklasser

Hele Holstebro inviteres til fællessang i Rådhushallen lørdag den 16. april

Holstebro Musikklasser på Nørrelandsskolen vil gerne slå et slag for sangen i Holstebro og dele ud af sangglæden. Derfor inviteres alle, der er i byen lørdag den 16. april kl. 11.00-12.00, til at komme og lytte og synge med, når Musikklasserne giver koncert i Rådhushallen.

Det er Holstebro Musikklasser i 0. og 1. klasse, der står bag koncerten. De vil give smagsprøver på, hvor langt man kan nå med sangen, når man øver sig flittigt i skolen. Repertoiret består af nyere og ældre børnesang samt de populære fællessange "Det er i dag et solskinsvejr", Kaj Munks smukke "Den blå anemone" og "En lærke letted'".

Selv om eleverne fra Musikklasserne i Nørrelandsskolen kun går i 0. og 1. klasse, er de efterhånden rutinerede koncertgivere. De har således medvirket i julekoncerter, forårskoncerter og i Danmarks Radio. DR har ydet en støtte på 10.000 kr. til koncerten i Rådhushallen, som er en del af den landsdækkende "Syngelyst dag".

Holstebro Musikklasser er Danmarks eneste skoletilbud udenfor København, hvor eleverne får et musiktilbud på så højt et niveau og med offentlige koncerter som et væsentligt element i skolegangen.

Holstebro Musikklasser er et gratis tilbud for alle skolesøgende børn i Holstebro Kommune.

Flere oplysninger:

Underviser, dirigent og koordinator for musikklasserne, Ole Faurschou, tlf. 4085 6631.

Skoleleder Solveig Mogensen, Nørrelandsskolen, tlf. 9611 6700.

Relevant information

http://www.holstebro.dk


Pressekontakt


Firma

Holstebro Kommune
Rådhuset, Kirkestræde 11
7500 Holstebro, Danmark

  9611 7500

http://www.holstebro.dk

Modtag nyheder fra Holstebro Kommune på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire