Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/06-11   -   Pressemeddelelse

Børn og unge fra Trekanten til et døgns computerparty

Det starter på Sønderlandsskolen i Holstebro fredag den 17. juni kl. 18

Børn og unge fra boligområdet Trekanten i Holstebro, som går i skole på Birkelundskolen, Sct. Jørgens Skole, Nørrelandsskolen eller Sønderlandsskolen, får nu mulighed for at komme til computer-party i et helt døgn fra fredag den 17. juni kl. 18. Det holdes på Sønderlandsskolen.

Det er tre såkaldte relationsmedarbejdere i Holstebro Kommune, der står for arrangementet. De er som led i en partnerskabsaftale mellem Holstebro Kommune og Integrationsministeriet ansat til at yde direkte støtte til familier med en anden etnisk baggrund end dansk. Formålet med aftalen er at styrke integrationen af tosprogede borgere fra bl.a. Trekantsområdet.

Èn fælles ting kan føre mere med sig

- Ved computerpartiet kan børnene og de unge mødes om én fælles interesse. Det kan være med til at danne nye relationer og kammeratskaber på tværs af skoler, kulturer og etniske tilhørsforhold. Det er vores formål med at invitere de unge til party. Birkelundskolen, Sct. Jørgens Skole, Nørrelandsskolen og Sønderlandsskolen er med i partnerskabsaftalen. Derfor er det børn og unge fra de fire skoler, der er inviteret, og der er plads til 70, siger relationsmedarbejder Kris Østergaard.

Ud over at yde støtte direkte til udvalgte familier er de tre relationsmedarbejdere også kulturformidlere og bindeled mellem familierne og de mange samarbejdspartnere i integrationsarbejdet.

Partnerskabsaftalen mellem Integrationsministeriet og Holstebro Kommune strækker sig foreløbig over 4 år til udgangen af 2013.

Flere oplysninger:

Relationsmedarbejder Kris Østergaard, Holstebro Kommune, tlf. 2496 4223.
Relationsmedarbejder Torben Bach Kirkegaard, Holstebro Kommune, tlf. 2496 4224.
Afdelingschef Arvid Lisbjerg, Børn og Unge, Holstebro Kommune, tlf. 9611 5841.

Relevant information

http://www.holstebro.dk


Pressekontakt


Firma

Holstebro Kommune
Rådhuset, Kirkestræde 11
7500 Holstebro, Danmark

  9611 7500

http://www.holstebro.dk

Modtag nyheder fra Holstebro Kommune på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire