Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/05-13 - Pressemeddelelse

Radisson Blu Resort Trysil tildelt miljømerket Svanen

Så er det et faktum: Radisson Blu Trysil innfrir verdens strengeste miljøkrav for hotell! Med miljømerket Svanen å vise til, kan både gjester og ansatte føle seg trygge på at hotellet ligger i topp når det gjelder å ivareta omgivelsene.Radisson Blu Resort Trysil, som er vakkert plassert mid..

09/04-13 - Pressemeddelelse

Danskerne er imod det nye Facebook

Når Facebook fredag udkommer i en ny version til Android smartphones, modtages den ikke med åbne arme. Modstanden er massiv.Facebook Home, det nye tiltag fra det verdensomspændende sociale netværk, får en svær start i Danmark.Facebook Home overtager Android-smartphonen i en sådan grad, at bru..

21/03-13 - Pressemeddelelse

Se lyset med resten av verden. Slukk det!

Radisson Blu og Park Inn by Radisson hotellene i Norden markerer Earth Hour 2013! På Radisson Blu Polar Hotell på Svalbard slukkes ikke lyset i 1 time – det slukkes i 12!De fleste av Radisson Blu & Park Inn by Radisson hotellene - til sammen 59 hoteller i de 5 nordiske landene deltar i Earth Hou..

19/03-13 - Pressemeddelelse

Duket for Cupido Påsketreff på Radisson Blu Lillehammer Hotell

Tradisjonen tro åpner Radisson Blu Hotell Lillehammer dørene på vidt gap i påsken og inviterer inn til en verden full av vinteraktiviteter. Spesielt for 2013, er at Cupido Påsketreff arrangeres fra 24-26 mars. Når Amors piler treffer blinkFra 24-26 mars arrangeres Cupido Påsketreff 2013 på R..

19/03-13 - Pressemeddelelse

En innovativ, førsteklasses hotellopplevelse - Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg slår opp dørene

Fra hotellets takterrasse er det magisk utsikt over Göteborgs havn og by, og på restauranten "The Cuckoo’s Nest" er det som å tre inn i en varm og hjemmekoselig stue. Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg tilbyr gjestene et herlig hotellopphold i moderne og luksuriøse rom og s..

27/02-13 - Pressemeddelelse

Stor suksess og sterk konkurranse i Oslo.

Under det årlige arrangementet "Chef Apprentice" på Radisson Blu Scandinavia Hotell Oslo i februar, deltok til sammen 24 entusiastiske lærlinger innen Rezidor Hotel Group fra hele Norge. Bevæpnet med talent og nyslipte kniver, gikk de til dyst for å hevde seg i toppskikte- Fantastisk..

08/02-13 - Pressemeddelelse

Nykommere på hustoppen 2012

Bestselgeren Aurora troner fortsatt på Nordbohus sin ti-på-topp-liste, men hakk i hæl følger både godt etablerte Arcturus og nykommeren Opal.Klassikeren Arcturus inntok i fjor ti-på-topp-lista for aller første gang, og seilte like godt opp på en suveren andreplass. – Dette er veldig gøy!..

05/02-13 - Pressemeddelelse

iPhone 5 fik dataforbruget til at eksplodere

Efter iPhone 5-ejerene fik adgang til de hurtige 4G-hastigheder er dataforbruget eksploderet på 4G-mobilnettet.Apples iPhone er kendt som den smartphone, der står for den største andel af dataforbruget i teleselskabernes mobilnet. Men efter telefonen, der blev årets mest solgte smartphone i Danm..

07/01-13 - Pressemeddelelse

Køberne har talt: Her er Årets Mobil 2012

To mobilproducenter dominerede i 2012 det danske marked. Men kun én mobil er "Årets Mobil 2012".Hvert år vælger læserne på onlinemagasinet Mobilsiden.dk deres favorit blandt årets mobiler. Blandt de tusindvis af stemmer vi har modtaget, udpeges vinderen helt tydeligt.Med en betydelig andel af..

17/12-12 - Pressemeddelelse

Bigmouthmedia AS blir LBi AS

Helt siden bigmouthmediakonsernet ble kjøpt opp av LBi i 2010 har bigmouthmedia i Norge beholdt sitt navn. I løpet av desember vil dette endre seg, og bigmouthmedia AS Norge skifter navn til LBi AS Norge.Online media og søkkompetansen fra bigmouthmedia står nå sentralt i LBis utvidede tilbud. F..

04/12-12 - Pressemeddelelse

Gaven til den som har alt? Design ditt eget hotellgavekort

Gavekortene kan brukes til opphold i hotellene til Radisson Blu, Park Inn by Radisson og Hotel Missioni i Europa og Midtøsten. Muligheten til å legge til et personlig omslagsbilde gjør at man kan gi gavekortene som kjøpes på nettet et helt unikt og særpreget utseende.Det personlige gavekortet..

30/11-12 - Pressemeddelelse

SMS-beskederne erstattes af Facebook

Danskerne er stadig flittige med SMS-beskederne, men selvom der sendes mange, er tallet nedadgående. Facebook tager over, skriver Mobilsiden.dk. SMS er fortsat en meget brugt kommunikationsform. I første halvår 2012 sendte danskerne 5,7 mia. af de små beskeder til hinanden.Telia er det mobilsels..

14/11-12 - Pressemeddelelse

Pris til Kurt Ritter – CEO Rezidor Hotel Group

Rezidors President & CEO, Kurt Ritter, har blitt hedret med prisen "Lifetime Achievement Award" for sin lange karriere innen hotellbransjen. Kurt Ritter mottok prisen på galla-arrangementet "European Hospitality Awards 2012" i London. Han fikk prisen for sin lange karriere og e..

10/10-12 - Pressemeddelelse

Carlson Rezidor er reiselivsbransjens beste servicebedrift

På den store bransjekonferansen HSMAI Dagen som ble arrangert i Oslo i går ble hotellgruppen Carlson Rezidor overrakt to svært prestisjefylte priser: Prisen for medarbeiderutvikling og hovedprisen: Årets Serviceløft 2012.Carlson Rezidor er representert med hotellkjedene Radisson Blu og Park Inn..

21/09-12 - Pressemeddelelse

Ny Apple-skandale: Ingen 4G i iPhone 5 før til november

Ny Apple-skandale: Ingen 4G i iPhone 5 før til novemberDen totale nedtur har ramt de danske teleselskaber. iPhone 5 vil ikke fungere med 4G når den kommer i butikkerne i næste uge, skriver Mobilsiden.dk.____Apple skuffede en masse med iPhone 4S, nu skuffes danskerne - må vente på 4G LTE underst..

19/09-12 - Pressemeddelelse

Widerøe tilbake på Røros

Samferdselsdepartementet har i dag kunngjort at det er Widerøe´s Flyveselskap AS som fra 1. desember 2012 skal trafikkere strekningen mellom Røros og Oslo. Den nye anbudskontrakten vil gjelde til 31. mars 2016.- Vi er utrolig glade for å komme tilbake til Røros etter tre års fravær. Vi tror a..

19/09-12 - Pressemeddelelse

Regent Hotels and Resorts inngår strategisk allianse for varemerket Regent med Rezidor Hotel Group AB

Hotellkjeden Rezidor skal utvikle og drifte nye Regent-hoteller eksklusivt i Russland/SUS, Baltikum, Midtøsten og Afrika, og i fellesskap med Regent Hotels and Resorts i resten av Europa.Regent Hotels and Resorts (RHR), heleid av Formosa International Hotels Corporation (FIHC), har inngått en lang..

19/09-12 - Pressemeddelelse

Think Planet: Rezidor sikter mot 25 prosent kutt av energibruk innen 2016

Ved hjelp at et ambisiøst verktøy, Think Planet, skal Rezidor redusere energiforbruket med hele 25 prosent. Kuttene skal tas på alle Rezidors hoteller i Europa, Midtøsten og Afrika innen 2016.Rezidor et av hotellselskapene som vokser raskest i verden og medlem av Carlson Rezidor Hotel Group. Nå..

19/09-12 - Pressemeddelelse

Radisson Blu SkyCity åpner konferanselokaler på Arlanda

Radisson Blu SkyCity overtar Arlanda Airport Conference. Overtagelsen av de 42 konferanserommene gjør hotellkjeden til Arlandas største konferansearrangør med 71 konferanserom fordelt mellom Radisson Blu SkyCity, Radisson Blu Arlandia og Arlanda Airport Conference.Hotellkjeden er representert med..

18/09-12 - Pressemeddelelse

Her er de første iPhone 5 priser i Danmark

Apple har endnu ikke offentliggjort den officielle pris for iPhone 5, hvilket også har gjort, at teleselskaberne ikke har meldt deres priser ud.Men nu er nogle af de uafhængige mobil-forhandlere, klar med deres priser på iPhone 5. Det er dog et sats, da de endnu ikke kender indkøbspriserne, skri..Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire