Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
23/05-02   -   Pressemeldinger

Bosch lanserer nye akkumaskiner

Boschs nye 14,4 og 24 volts akkumaskiner fås nå også uten akkumulator og lader.

Bosch lanserer nå en rekke nyheter innen akkuelektrisk verktøy for håndverkere. De kompakte og hendige 1,4 V maskinene og de nye 24 V maskinene er optimale med hensyn til styrke og drift. Akkumulator og lader passer selvfølgelig alle maskinene i begge seriene.
I fremtiden vil håndverkere ikke lenger behøve å betale for akkumulator og lader hver gang de kjøper et nytt akkuverktøy. Hvis man har investert i f.eks. en borskrutrekker med to akkumulatorer og en lader én gang, kan man senere kjøpe maskiner enkeltvis og spare penger. Dermed blir ikke akkumaskinen noe dyrere enn en tilsvarende 230 V maskin med ledning.
I 24 V serien lanseres det nå en gjerdingsag, en sirkelsag, en stikksag samt borhammer til bruk ved tungt og langvarig arbeid. Serien omfatter allerede skrutrekkere, slagbor, bajonettsag og lampe.
De mer kompakte 14 V maskinene er kraftige, og borskrutrekker, slagbor og lampe suppleres nå med stikksag og høvel. Serien er dermed ideell for alle som arbeider med trevirke.
Felles og ganske ene-stående for alle nyhetene er at akkumaskinenes frihet og fleksibilitet for første gang kombineres med at de faktisk kan måle seg med 230 V maskinene både når det gjelder pris og styrke.
De nye maskinene i begge seriene leveres enkeltvis og som standardsett med koffert, lader og én akkumulator eller med borskrutrekker, koffert, to akkumulatorer og lader.

To sterke serier til to forskjellige behov

Pressekontakter


Selskap

Robert Bosch AS
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen, Norge

  +45 44 89 82 11

http://www.bosch.no

Motta nyheter fra Robert Bosch AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire