Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
24/10-16   -   Pressemeldinger

Personlige julekalendere med dine egne bilder

Ingen desember uten en julekalender som kan hjelpe store og små med nedtellingen til julaften. Med en julekalender fra CEWE, hvor du bruker dine egne bilder til å designe julekalenderen, kommer dagene frem mot julaften til å fly avsted. Så sørg for å glede en av dine kjære eller deg selv med en personlig sjokolade- eller fotojulekalender fra CEWE.

Gjør desember enda litt hyggeligere med sjokolade- og fotojulekalendere fra CEWE
ï‚· Til den søte tann: En personlig julekalender med sjokoladeprodukter av høy kvalitet fra Kinder®
ï‚· Hyggelige overraskelser: Oppdag 24 uforglemmelige øyeblikk i en fotojulekalender fra CEWE

Fra midt i oktober 2016 kan du nok en gang bestille personlige julekalendere fra CEWE.
Designmulighetene er like individuelle som gavemottakerens preferanser, fordi du bruker dine egne bilder til å designe julekalenderne. Uansett om ønsket er en klassisk sjokoladejulekalender fylt med sjokoladekuler, eller om det er en av de to sjokoladejulekalendere med produkter fra Kinder®, så er de søte kalenderne fra CEWE en sikker vinner hos både store og små. Hvis du heller vil gi personlige øyeblikk fremfor sjokolade har du mulighet til å gjøre dette med en fotojulekalender. Her kan du, i tillegg til et stort bilde på forsiden, gjemme 24 valgfrie motiver bak lukene.

Personlige sjokoladejulekalendere til store og små med en søt tann
Barna vil utvilsomt elske å ha en sjokoladejulekalender med et bilde av det de er aller mest glad i.
Derfor blir du garantert en favoritt hos familiens yngste, hvis du gir dem en sjokoladejulekalender med et bilde av dem selv, av familiens kjæledyr eller en av deres store idoler. Fordi du bruker dine egne bilder til å designe sjokoladejulekalenderen, er det ikke kun en fornøyelse hver gang en luke åpnes, den sprer også glede hver gang den blir kikket på. CEWEs sjokoladejulekalender med sjokolade fra Kinder® og sjokoladekuler smaker altså ikke bare godt - de er også dekorative.
Foreldre og besteforeldres hjerter vil garantert også smelte, hvis de får en sjokoladejulekalender med bilder av barna eller barnebarna påtrykket. En personlig sjokoladejulekalender med eget motiv er altså en opplagt mulighet for å vise dine kjære hvor glad du er i dem.

I år tilbyr CEWE to forskjellige sjokoladejulekalendere, som du designer med dine egne bilder:
Klassikeren med sjokoladekuler, som fås i to formater, og julekalenderen med lekre sjokolader fra Kinder®. Som noe nytt i år fås sjokoladejulekalenderen med sjokolader fra Kinder® nå også i to formater: Et A4-format på 30 x 21 cm og en XXL-versjon på 48 x 36 cm.

Gjør den lange ventetiden til juleaften kortere
Dagene frem mot julaften kan godt virke lange, derfor velger mange barn og voksne å telle dagene ned med en julekalender. Da julekalenderen så dagens lys gjemte det seg fargerike bilder bak papirlukene. I en fotojulekalender fra CEWE gjemmer det seg i dag 24 av dine yndlingsmotiver bak lukene. Er du ekstra kreativ kan du ta et bilde av personlige gavekort og gjemme motivene bak en valgfri dag. Gavekortene kunne for eksempel være til en husvask, et kafébesøk eller en kinotur.
Kun fantasien setter grenser! Uansett om lukene gjemmer på personlige bilder eller lekre sjokolader fra Kinder®, så får både barn og voksne en koselig desember.

For ganske mange går tiden utrolig raskt, og før man får sett seg om nærmer dagene til julemånedens start seg med raske skritt. Hvis du med lite forberedelse - og allikevel i tide til 1. desember - gjerne vil gi en julekalender i gave, er et hjemmelaget eksemplar fra CEWE det helt riktige valget. Det er ganske enkelt: Velg ut yndlingsbildet, last det opp på www.cewe.no og bestill før 25. november, så rekker den å komme fram innen desember.

Les mer og bestill din CEWE julekalender på www.cewe.no
ï‚· Sjokoladejulekalender klassisk: fra 99,00 kr.
 Sjokoladejulekalender med produkter fra Kinder®: fra 199,00 kr.
ï‚· Fotojulekalender: fra 89,00 kr.

Bilder


Pressekontakter


Selskap

CEWE Norge
Søren Frichs Vej 38 K
DK-8230 Åbyhøj, Danmark

  +45 87 49 12 10

www.cewe.no

Motta nyheter fra CEWE Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire