Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
23/10-19   -   Pressemeldinger

CEWE sjokoladejulekalender med bilde: Juletiden har aldri vært søtere



Gi bort et stykke personlig julepynt med lekker sjokolade, til en du er glad i - eller skjem bort deg selv med en sjokoladejulekalender, med ditt eget bilde fra CEWE. Julekalenderen har yndlingsbildet ditt trykt på forsiden og er fylt med lekker sjokolade fra Ferrero eller kinder®. CEWE har også kreative julekalendere: en fyll-selv-julekalender og en fotojulekalender med 25 bilder.

CEWEs sjokoladejulekalender tenner julegnisten i øynene
De lekre sjokoladene fra Ferrero og kinder® tenner julegnisten i øynene hos både store og små. Du designer selv sjokoladejulekalenderen fra CEWE med ditt eget yndlingsbilde og dine egne små tekster. Fylt med sjokolade fra Ferrero eller kinder® er julekalenderne omtanke med et personlig touch, som vil slå an både hos barn, venner, familie og besteforeldre - man blir aldri for gammel for litt omtanke.

Sjokoladejulekalenderen fås i en liten og en stor utgave med hhv. 24 og 27 lekre sjokoladeoverraskelser med de populære Ferrero Rocher, Ferrero Küsschen og Raffaello eller med kinder® Chocolate Mini, Bueno Mini og Sjoko-bons. Uansett om du velger en sjokoladejulekalender fylt med Ferrero eller kinder®, så har du et stykke enestående julepynt som gir glede hver dag i desember, inntil julaften.

Til de kreative – en søt og personlig hilsen hver dag opp til juleaften
Er du på jakt etter en sukkerfri, men minst like søt julekalender, har CEWE også to kreative julekalendere i deres sortiment: Elsker du å være kreativ, kan du med CEWEs fyll-selv-julekalender sette sammen din egen julekalender med ditt personlige bilde på forsiden og 24 små rom til kreative gaver. Fyll-selv-julekalenderen er det perfekte alternativet til melkeallergikere - du kan i stedet for sjokolade fylle den med yndlingsgodteriet. Du kan også lage din egen fotojulekalender med 25 bilder, som utover å ha yndlingsbildet ditt på forsiden, også skjuler 24 små, personlige foto-øyeblikk bak lukene.

Det er deres felles historie som blir fortalt hver morgen i desember.


Relevant informasjon

Les mer om CEWE på
www.cewe.no


Bilder


Pressekontakter

Bettina Reimers
Marketing Manager
  +45 87 49 12 10

Selskap

CEWE Norge
Søren Frichs Vej 38 K
DK-8230 Åbyhøj, Danmark

  +45 87 49 12 10

www.cewe.no

Motta nyheter fra CEWE Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire