Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
09/11-09   -   Pressemeldinger

Julegaver med fornøyd-garanti!

Send dine favorittbilder som julekort, få trykt dine blinkskudd i en flott CEWE FOTOBOK eller sett inn dine bilder i dekorative fotokalendere.

Tusenvis av nordmenn har allerede bestilt fotogaver til jul med sine beste digitale bilder. I november og til midten av desember vil antallet bestillinger eksplodere. Personlige fotogaver er høyt plassert på listen over flotte julegaver, både hos den glade giver og hos den takknemlige mottaker!

Med sine prisbelønnede fotoprodukter skaper Europas førende fotofinishing virksomhet, CeWe Color, julens mest ettertraktede gaver – de personlige.

Send en varm julehilsen på et julekort
Året rundt sendes det mange MMS’er med bilder til familie og venner, men til jul skal det tradisjon tro sendes riktige jule og nyttårskort. Med det gratis testvinner programmet fra CeWe Color kan du på få minutter skape de skjønneste julehilsener med dine egne bilder og tekster.
Utforsk det utrolige sortimentet av flotte designmaler til dine personlige julehilsener og velg mellom julekort på ekte fotopapir, klassiske foldekort eller fine fotopostkort.
Alle kort leveres i sett på 10 stk. med tilhørende hvite konvolutter, klare til å sendes avsted til familie og venner.

Julegave høydepunktet 2009: CEWE FOTOBOK – dine bilder innbundet som en riktig bok
Gled familie eller venner med de aller beste bildene trykt og innbundet som en riktig bok.
Med den prisbelønnede programvaren er det enkelt å utforme din helt unike bok med dine egne bilder i. Med CEWE FOTOBOKEN kan du bevare og gjenoppleve de gode minnene fra året som gikk. Du kan fritt designe din fotobok med et stort utvalg av designmaler, flotte sidebakgrunner og morsomme cliparts, samt velge mellom forskjellige formater og innbindinger.
En ideell julegaveidé, som vil vekke stor beundring og glede på juleaften – og resten av livet!

Personlige fotokalendere med dine egne bilder
Med personlige motiver blir fotokalenderen fra CeWe Color til en helt unik julegave, som dekorerer hver måned hele året rundt. Sett inn dine favorittbilder og anvend et av de utallige fargerike bakgrunnstemaer til din individuelle fotokalender. Du kan velge mellom atskillige dekorative varianter, for eksempel en A3-kalender til besteforeldrene med barnebarna på, en fødselsdagskalender til vennene eller en bordkalender til kontoret. Der er valgfri startmåned og mulighet for å tilføye små tekstelementer til månedene.


Enkelt og bekvemt å designe selv.
Veien til selvdesignede julekort, fotobøker og fotokalendere er enkel og hurtig: Last den brukervennlige programvaren ned på www.cewefotobok.no og gled deg til å utforme dine personlige julegaver.Når du har utformet dine fotogaver i ro og mak offline, skal du kun sende din bestilling online. Etter produksjon leveres dine unike julegaver med posten til din, eller direkte til mottakerens, privatadresse.

Klikk deg inn på www.cewefotobok.no og la deg inspirere av de mange flotte og morsomme fotogaver, som du kan utforme med dine egne bilder på!

Pressekontakter


Selskap

CEWE Norge
Søren Frichs Vej 38 K
DK-8230 Åbyhøj, Danmark

  +45 87 49 12 10

www.cewe.no

Motta nyheter fra CEWE Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire