Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
24/06-14   -   Pressemeldinger

Delta i fotokonkurransen Sommerbilder og vinn fantastiske premier



Den 1. juni gikk startskuddet til den beste fotokonkurransen i sommer. Kategorien er Sommerbilder, og vinnerne kan glede seg til flotte premier fra bl.a. Skallerup Seaside Resort (DK), Ree Park (DK) og fra CEWE FOTOBOK.

Konkurransen
I konkurransen Sommerbilder kan deltakerne velge mellom fire temaer. Det er opp til deltakerne selv å fortolke temaene.

Temaene i konkurransen er: Sommerglede, Sommerens lys, Sommerkyss og Sommermat.

Konkurransen blir gjennomført både i Danmark, Norge og Sverige, og løper fra starten av juni til den 31. oktober 2014. Deretter kåres de beste bildene av profesjonelle fotoeksperter.

Sponsorer og premier
Skallerup Seaside Resort sponser 1. plassen i konkurransen med et deilig opphold for 4 personer i et av deres herlige spahus (type D4), som ligger direkte ut mot Vesterhavet (DK).

Ree Park sponser 2.-5. plassene med familiebilletter til 2 voksne og 2 barn (3-11 år). I Ree Park kan man oppleve fantastisk flotte, farlige og sjeldne dyr. Begge steder har rikelig med aktiviteter for både store og små.

6.-20. plassene kan glede seg over å vinne flotte CEWE FOTOBØKER som de kan forevige sommerens opplevelser i på en profesjonell måte.

"Vi gleder oss, sammen våre sponsorer, til å hylle sommeren med årets sommerfotokonkurranse.

Vi gleder oss til å se på alle de flotte bildene som blir tatt, og ser frem til å kåre vinnerne av de flotte premiene", uttaler adm. direktør for CEWE Nordic, Ané Gyldholm.

Deltakelse og påmelding
Alle er velkomne til å delta i konkurransen, både unge og gamle. Det viktigste er at deltakerne elsker å ta bilder, uansett om det er med et speilreflekskamera eller en smarttelefon.

Deltakerne skal bare ta bilder til en kategori og et tema (eller flere), og deretter laste de opp på CEWE Nordics hjemmeside www.cewefotobok.no Når det er gjort er de automatisk med i konkurransen om de flotte sponsorpremiene fra bl.a. Skallerup Seaside Resort, Ree Park og CEWE FOTOBOK.

Meld deg på sommerens spennende fotokonkurranse på www.cewefotobok.no, og les mer om Skallerup Seaside Resort på www.skallerup.dk, og om Ree Park på www.reepark.dk.

Bilder


Pressekontakter


Selskap

CEWE Norge
Søren Frichs Vej 38 K
DK-8230 Åbyhøj, Danmark

  +45 87 49 12 10

www.cewe.no

Motta nyheter fra CEWE Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire