Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
12/01-15   -   Pressemeldinger

Vintermoro og skikjøring med CEWE FOTOBOK

Vinterferien nærmer seg og for mange betyr det skiferie med familie og venner. I ferien tas det mange bilder, og med en CEWE FOTOBOK kan du forevige alle opplevelsene fra vinterferien i 2015.

Det er mange muligheter når du skal forevige skiferien din. Bilder av ferdigpakkede kofferter og bagger, samt en bil full av skiutstyr symboliserer at ferien endelig kan starte. Gleden og forventningene til å endelig komme avgårde på den etterlengtede ferien er ubeskrivelige.

Reisen og ankomsten til hotellet er også viktige minner fra skiferien som kan foreviges i en CEWE FOTOBOK. Fotoboken bør inneholde bildene som best beskriver ferien, slik at man år etter år kan se tilbake på og huske en uforglemmelig ferie.

Vintermoro og hygge
En skiferie kan gi mange forskjellige bilder. Før de utallige turene ned skibakkene starter, kan det være en kjempegod idé å ta bilder av gåturen opp til skiheisen med skiene over skulderen.

Bilder av den fantastiske utsikten fra skiheisen, fjellene rundt og de nypreparerte løypene hører også med i vinterens CEWE FOTOBOK. På fjellet kan du fokusere på å ta bilder av familie og venner som suser ned skibakkene, morsomme fall i sneen og lunsj i solen. Kameraet må ikke pakkes ned når en lang dag i bakken er over. Bilder av den gode stemningen på afterski eller hyggelige stunder med kortspill er også med på å skape en fotobok fylt med gode minner.

Du kan også ta mange flotte bilder til en personlig CEWE FOTOBOK hvis dere er hjemme i ferien! Den kalde vintertiden er perfekt til lange skiturer i skogen, aking, bygging av snømann i hagen, en tur på skøyteisen og en varm kakao i hjemmet.

Les mer på www.cewefotobok.no

Pressekontakter


Selskap

CEWE Norge
Søren Frichs Vej 38 K
DK-8230 Åbyhøj, Danmark

  +45 87 49 12 10

www.cewe.no

Motta nyheter fra CEWE Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire