Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
03/11-15   -   Pressemeldinger

Sjokoladejulekalendere med dine egne bilder

En desember uten en sjokoladekalender er som en jul uten snø. Før vi vet ordet av det står julen for dør. Et must i desember for både barn og voksne er en fristende sjokoladejulekalender, som kan gjøre dagene litt søtere og hjelpe med nedtellingen til julaften. En julekalender fra CEWE gir deg ikke bare smakfulle sjokolader - men også muligheten til å designe en julekalender med ditt eget bilde.

CEWE har på bakgrunn av fjorårets kjempesuksess med produktet "sjokoladejulekalender", hvor kundene fikk trykket på sine egne bilder, utvidet sortimentet med ytterligere to sjokoladejulekalendere.

Fra midten av oktober 2015 er det dermed tre velsmakende varianter å velge mellom: Til den søte tann tilbyr CEWE sjokoladejulekalenderen med innpakkede, fargede melkesjokoladekuler. Til barn og barnlige sjeler er sjokoladejulekalenderen fra Kinder® en sikker hit og til sjokoladeelskeren finnes det den luksuriøse kalenderen med produkter fra Ferrero®.

Sjokoladejulekalendere er særdeles velegnet som gave
Takk besteforeldrene for innsatsen i 2015 med en sjokoladejulekalender med et bilde av barnebarna. Du blir nok også populær hos de minste, hvis du designer en kalender med et bilde av dem selv, kjæledyret, yndlingstegneseriefiguren eller deres største idol. Like fornøyd blir nok skolelæreren eller treneren med en sjokoladejulekalender fylt med lekre, velsmakende melkesjokoladekuler. Hvilken lærer eller trener vil vel ikke glede seg over en kalender med et påtrykket bilde av hele klassen eller laget - og som i tillegg er fylt med sjokolade?

Juletiden er også tiden til å glede gode venner og hjelpsomme kolleger. Som firma kan det ofte være vanskelig - år etter år - å finne på en original julegave til nåværende og potensielle kunder. En sjokoladejulekalender med deilige sjokolader fra Ferrero® er en garantert suksess! Kalenderen kan for eksempel designes med firmalogoen eller et bilde av alle medarbeiderne. Samarbeidspartnerne kommer til å elske å få en annerledes og personlig hilsen som takk for året som gikk. Også medarbeiderne og kollegaene vil sette stor pris på en søt sjokoladejulekalender til å stå på skrivebordet hjemme.

CEWE har utviklet et brukervennlig bestillingsprogram, som gjør det raskt og enkelt å designe og bestille årets sjokoladejulekalender.

Sjokoladejulekalenderne kan bestilles i tre varianter fra midten av oktober 2015.
Kalenderne kan designes på www.onlinefotoservice.no eller www.cewefotobok.no.

CEWE er representert med 11 høyteknologiske produksjonsfasiliteter og ca. 3300 medarbeidere fordelt på 24 europeiske land, noe som gjør CEWE til Europas markedsleder innenfor fotofinishing. CEWE leverer årlig omkring 3 milliarder bilder. CEWE er "First Mover" innenfor utvikling og introduksjon av nye digitale teknologier og produkter i fotobransjen. CEWE feiret i 2011 sitt 50-årsjubileum og i 2015 10-årsjubileum for produktet CEWE FOTOBOK. Salgsselskapet i Danmark med ca. 30 fast ansatte har ansvaret for hele Norden.

Pressekontakter


Selskap

CEWE Norge
Søren Frichs Vej 38 K
DK-8230 Åbyhøj, Danmark

  +45 87 49 12 10

www.cewe.no

Motta nyheter fra CEWE Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire