Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
26/11-15   -   Pressemeldinger

Idéer til personlige julegaver med karakter fra CEWE

Julelys i byene og pynt i butikkene - julen kommer, og det er ikke til å komme unna. Til tross for det store utvalget kan man mangle gode idéer til en helt riktig og personlig gave. CEWE har gode julegaveidéer både til dem som er tidlig ute og til dem som ikke er. En personlig overraskelse som gleder mottakeren kan alltid fremstilles lynraskt, enten om det er flere uker eller få timer til julaften. CEWE gir deg her noen gaveidéer som vil gi deg og familien en uforglemmelig jul.

Personlige julegaver med karakter
ï‚· En spesiell julegave: velg de beste øyeblikkene og forevig dem i et fotoprodukt
ï‚· Nyt alle minnene dine i julelysets skjær: En CEWE FOTOBOK forteller de beste historiene
ï‚· Til dem som er sent ute: Få dine personlige bilder som ekspressfoto ved en CEWE FOTOSTASJON

Med CEWE VEGGBILDER blir yndlingsbildene dine helt spesielle
Julaften er det optimale tidspunktet for å ære de beste øyeblikkene i form av et stemningsfullt veggbilde. For dem som har forelsket seg i et spesielt motiv er CEWE veggbilder det helt riktige. De eventyrlige opplevelsene og følelsesladede bildene i storformat sørger for god stemning på julaften, uansett om det blir på lerret, alu-plate, bak akrylglass eller som galleriprint.

Tips: Se igjennom bildene fra fjoråret i god tid, finn de beste bildene og marker de mest vellykkede. Årets høydepunkter, de beste opplevelsene fra den siste ferien eller de helt spesielle minnene med dine nærmeste kommer til sin rett på et lerret fra CEWE fra 139,00 kr (veil.)

Årets beste opplevelser i en CEWE FOTOBOK
Til jul er personlige gaver som hjemmelagde kalendere, fotokrus og fotobøker alltid slagere. Med litt research og planlegging blir en personlig fotobok den beste gaven venner og familie kan få. I julelysets skjær kan familie og venner gjenoppleve årets største øyeblikk i en CEWE FOTOBOK. Med mer enn 40 design er bestselgeren en kjærkommen personlig gave. Det kan også innsettes videoer ved hjelp av en QR-kode.

Tips: Design din CEWE FOTOBOK som en årbok. Med designskabeloner kan de foregående måneders store og små øyeblikk oppleves gang på gang.

Her finner du masse designidéer og kundeeksempler: www.cewefotobok.no. CEWE FOTOBOK fås i miniformat fra 89,00 kr (veil.).

Dekorativ og raskt: En hjemmelaget CEWE KALENDER
Et nytt bilde hver måned - en CEWE KALENDER i høy kvalitet er en ideell julegave. Den store kalenderen hjelper familie og venner gjennom hele året og etterlater nok plass til egne notater. Forskjellige formater og design gir din CEWE KALENDER et personlig preg. Julegaven blir ikke mye mer personlig enn dette, med maskeringstape, papp, klistremerker og annet tilbehør. CEWE KALENDER fås i mange formater, f.eks. som bordkalender fra 99,00 kr (veil.).

Tips: Hvis man kort tid før jul ennå ikke har funnet den riktige julegaven til de nærmeste, kan man notere seg denne idéen: Ved en CEWE FOTOSTASJON kan man helt fram til stengetid få trykket personlige foto med årets beste bilder. Disse kan brukes til å designe en personlig julegave. Eksempelvis er ekspressfoto i formatet 15 x 15 cm med en flott ramme rundt, en god gave i seg selv. Det kan også lages som et gavekort på f.eks. en fin middag eller en kinotur.

Flere personlige gaveidéer
På www.onlinefotoservice.no kan du finne enda flere små fotogaver som vil være til stor glede for mottakeren. Sikre vinnere hver gang er fotoprodukter som en kaffekopp, et robust smartphone- eller tablet-cover eller fine puter, designet med et flott motiv.

Pressekontakter


Selskap

CEWE Norge
Søren Frichs Vej 38 K
DK-8230 Åbyhøj, Danmark

  +45 87 49 12 10

www.cewe.no

Motta nyheter fra CEWE Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire