Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
17/06-13   -   Pressemeldinger

Skifter navn til HomeNet

Bredbåndsleverandøren Broadnet Privat skifter navn til HomeNet for å kunne ta en tydeligere posisjon i privatmarkedet.

HomeNet er det nye navnet på bredbåndsleverandøren Broadnet sin satsing mot privatmarkedet, og de tar nå steget ut av det gamle merkenavnet for å markere en tydeligere satsing på god kundeopplevelse i form av høy kvalitet og service med markedets laveste pris.

- Vi ønsker å bli leverandøren med de mest fornøyde kundene og siden kundene på bedrift- og privatmarkedet er nokså ulike, trengte vi å differensiere oss, forteller Nina Vesterby, leder i HomeNet.

- Bredbåndsbransjen har tradisjonelt scoret lavt i kundeservicemålinger, og det ønsker HomeNet å gjøre noe med. Våre verdier er «åpne, dyktige og sjarmerende». Disse verdiene skal gjenspeiles i alt vi gjør og spiller en sentral rolle når vi skal gi den beste kundeopplevelsen fortsetter Vesterby.

- Fokuset for HomeNet er – i tillegg til å levere best mulig bredbånd til fast lav pris – å være best på kundeopplevelse, forteller Vesterby. - Vi utvider åpningstidene i kundesenteret og kommer til å legge ut ventetiden på telefon på Homenet.no slik at kundene selv kan beslutte i hvilken kanal de ønsker å ta kontakt med oss. Dette er ett av flere tiltak vi gjør vi for å vise at vi ønsker å være åpne og ærlige, og litt annerledes enn andre leverandører i vår bransje.

Øker satsingen på nett
Broadnet Privat var en underkatalog på Broadnet AS sine nettsider, noe som gjorde det vanskelig å gi informasjon skreddersydd mot det private bredbåndsmarkedet.

- Homenet.no skal ikke bare ha den beste informasjonen om bredbånd og fiber til privatpersoner, men også fungere som en god kanal inn til kundesenteret. Både via telefon, chat, mail og Facebook. Facebook-sidene våre har vært salgsfokusert, men med det nye merkenavnet vil vi også bruke denne siden som en kundeservicekanal, forteller HomeNet.
- Vi har også lagt opp en helt ny "Min Side"-funksjon som gir kundene våre en bedre innsikt i kundeforholdet og leveransene. Denne siden vil vi stadig utvikle videre i månedene som kommer etter lansering.

Eksisterende kunder i fokus
På spørsmål om lanseringen av det nye merkenavnet blir fulgt opp av massiv annonsering, forteller Vesterby at de prioriterer de eksisterende kundene i først omgang.

- Det er de kundene vi allerede har som er viktigst for oss, og i første omgang skal vi fortelle dem hvorfor vi endrer navn for å bli en enda bedre leverandør for dem. Det er fremdeles «Den beste kundeopplevelsen i form av høy kvalitet og høyt servicenivå som gjelder», avslutter lederen i HomeNet.

Om HomeNet
HomeNet er en del av Broadnet AS og leverer bredbånd til privatmarkedet. HomeNet tilbyr maks hastighet til lavest pris. I praksis betyr dette at alle ADSL-kunder i eget nett betaler kun kr 295 pr. måned, og får så høy hastighet som det er mulig å levere. HomeNet tilbyr også fiber med svært høye hastigheter i utvalgte byer i Norge.

HomeNet er nr. 1 på Telepriser.no og har som mål å levere bredbånd med den aller beste kundeopplevelsen.


Pressekontakter


Selskap

iProspect AS
Pilestredet 8
0180 Oslo, Norge

  +47 22 82 82 62

http://www.iprospect.no

Motta nyheter fra iProspect AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire