Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
15/07-13   -   Pressemeldinger

Grønn strøm gir grønne rabatter

Telinet Energi har i flere år vært miljøsertifisert og leverandør av strøm fra fornybar energi. Også når Telinet lanserer fordelsklubben skal kundene merke at dette er en strømleverandør med grønn profil. Derfor kaller Telinet det grønne rabatter.

- I disse dager kan nye kunder glede seg over gratis strøm hele sommeren, men også eksisterende Telinet-kunder får gode tilbud fra oss, sier markedssjef Bjørn Arctander, markedssjef strømselskapet Telinet Energi. Vi lanserer nå et fordelsprogram som skal gi kundene gode rabatter samtidig som samarbeidspartnerne har fokus på miljø og etikk. Derfor kaller vi det grønne rabatter.

Telinet har tidligere hatt gode tilbud til sine kunder, blant annet gratis Københavntur med DFDS. Nå lanseres tilbud som skal vare over tid.
Først ut i det nye fordelsprogrammet er Nordic Choice Hotels og Friends Fair Trade. Telinet lanserer nye fordeler fortløpende på Telinetbloggen.

Alltid gode rabatter
- Det er viktig for oss at tilbudene er reelle og gir en klar besparelse, sier Arctander. - Videre har vi etter ønske fra våre mange kunder i distriktene lagt vekt på at tilbud skal være tilgjengelige også for kunder som ikke bor i storbyene.

Dessuten kan alle kunder glede seg over at all strøm Telinet leverer kommer fra fornybare energikilder.

Om Telinet Energi
Telinet Energi AS ble etablert i 2003 som leverandør av strøm til private husholdninger og bedrifter til konkurransedyktige priser. Selskapet er miljøsertifisert, tilbyr kun 100% fornybar energi og selger ulike ENØK-produkter.

Pressekontakter


Selskap

iProspect AS
Pilestredet 8
0180 Oslo, Norge

  +47 22 82 82 62

http://www.iprospect.no

Motta nyheter fra iProspect AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire