Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
24/07-13   -   Pressemeldinger

10 år med strøm

Telinet Energi fyller i år 10 år og kan se tilbake på flere grønne år som miljøsertifisert, miljøfyrtårn og leverandør av strøm fra fornybar energi. Og 10-års gaven går til kundene.

Strømleverandøren Telinet feirer ti år på lavpristoppen med gratis strøm til nye kunder og grønne rabatter til eksisterende kunder.

Gratis strøm til nye kunder
– Vi feirer tiårsjubileum i sommer med å gi fødselsdagsgaver til kundene, sier gründer og administrerende direktør Finn Erik Arctander i strømleverandøren Telinet. I juni, juli og august er sommerprisen vår på strøm til nye kunder kun kr 0,0 per kilowattime, det vil si gratis. Eneste forutsetning er at du ikke har vært strømkunde hos Telinet de siste 12 måneder.

Rabatter til eksisterende kunder
– Eksisterende Telinet-kunder kan glede seg over faste, lave priser, men vi byr på jubileumsoverraskelser av det hyggelige slaget for dem også, sier Finn Erik Arctander. – For eksisterende kunder lanserer vi «Telinet-fordelsklubb» med gode rabatter på blant annet hotellovernattinger i sommer.

Strømmarkedet totalt endret på 10 år
–Telinet har alltid hatt som mål å være billigst og en forkjemper for spotprisbaserte strømleveranser, sier Finn Erik Arctander. – Da vi startet Telinet, var 90 prosent av strømkontraktene basert på den gamle modellen som bare de tidligere strømmonopolene hadde fordel av. I løpet av de ti årene vi har eksistert, har andelen spotprisavtaler økt fra 10 til over 60 prosent. I så måte ligner strømmarkedet ganske godt på mobiltelefoni: det er samme vare, så hvorfor ikke få den billigst mulig?

For ytterligere informasjon kontakt:
Finn Erik Arctander, administrerende direktør i Telinet Energi
Telefon: 917 45 052, e-post: fa@telinetgruppen.no

Pressekontakter


Selskap

iProspect AS
Pilestredet 8
0180 Oslo, Norge

  +47 22 82 82 62

http://www.iprospect.no

Motta nyheter fra iProspect AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire