Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
02/10-13   -   Pressemeldinger

Norges luneste høsthjem?

Den siste måneden har energiselskapet Telinet i samarbeid med Norske Interiørblogger hatt en konkurranse med temaet høst. Av hele 146 bidrag er nå vinneren kåret.

Konkurransen med temaet "Mykje lys og mjuke pledd" er i samarbeid med Norske Interiørblogger og premien er 1 års gratis forbruk av strøm fra Telinet Energi. Vinneren ble det flotte bidraget til bloggeren Marsipan og smilefjes.

10 flotte finalister ble valgt ut av Kari Janne Standal, redaksjonssjef i Rom123, deretter stemte interiørbloggerne selv frem vinneren.

Delikat bilde med nydelig fargebruk
Standal sa dette om vinnerbildet:
- Et saftig, delikat, lunt og koselig bilde. Og for en nydelig fargebruk! Gir meg lyst til å male noen av mine egne gamle møbler. Selv noe ordinært som røsslyng, kan bli spennende om du for eksempel putter den i en stor kurv. Hjemmelaget saft og nyplukkede plommer vil vi selvsagt ha.

Se vinnerbidraget på bloggen "Marsipan og smilefjes": marsipanogsmilefjes.blogspot.no/mykje-lys-og-mjuke-pledd

Den heldige vinneren får 1 års gratis forbruk av strøm fra Telinet Energi, selvsagt fra 100 % fornybar energi. Markedssjefen i Telinet Energi, Bjørn Arctander, er imponert over alle de flotte høstbildene.

– Det er jo varme, blant annet fra strøm, som er med på å gjøre det lunt og hyggelig inne en kald høstdag, sier Arctander. – Derfor ønsket vi å se hva det norske folk legger i ordene varme og hygge og vinnerbildet oser av deilig høststemning.

Mange flotte bidrag
Du finner alle de 146 bidragene på norskeinteriorblogger.no. Noen smakebiter på flotte høsthjem:

www.bengtgarden.com/høsten-innendørs

bananaforever.blogspot.no/mykje-lys-og-myke-pledd

huldraslivogleven.blogspot.no/mykje-lys-og-mjuke-pledd

brocantealatantepus.wordpress.com/mykje-lys-og-mjuke-pledd

eliseshjerte.blogspot.no/mykje-lys-myke-pledd

Om Telinet Energi
Telinet Energi AS selger strøm og ENØK-produkter til private husholdninger og bedrifter. ENØK-produkter. Selskapet har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet, med fokus på konkurransedyktige strømpriser og miljø.

snl.no/Telinet_Energi_AS

Pressekontakter


Selskap

iProspect AS
Pilestredet 8
0180 Oslo, Norge

  +47 22 82 82 62

http://www.iprospect.no

Motta nyheter fra iProspect AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire