Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
17/11-11   -   Pressemeldinger

QuestBack på Max Marketing Mix

Kundeundersøkelser og Social CRM står på agendaen når QuestBacks direktør, Ivar Kroghrud, holder foredrag på årets Max Marketing Mix 1. desember

Konferansen Max Marketing Mix fremmer det beste av norsk direktemarkedsføring, og QuestBacks verktøy for kundedialog og spørreundersøkelser er viktige for mange markedsførere.

Social CRM og feedback management
Flere og flere virksomheter tar i bruk sosiale medier for å kommunisere med kunder og målgrupper. Verdens analytikere har derfor blinket ut Social CRM som et av de viktigste vekstområdene i årene som kommer.

Her gjelder det å henge med. Administrerende direktør i QuestBack, Ivar Kroghrud, tar for seg trender som allerede finnes og hvordan norske markedsførere kan lykkes med å utnytte dem. Han vil også gi konkrete eksempler på hvordan QuestBack selv jobber med dette.

- Feedback management står sentralt i alt vi foretar oss, sier Kroghrud. Skal vi løse kundenes utfordringer må vi i tett dialog med dem. Og vi må følge opp dialog med handling. "Ask & Act" kaller vi denne prosessen i QuestBack.

Utstiller
QuestBack er også en av utstillerne på arrangementet, så kom innom vår stand og få ytterligere informasjon om oss og våre nye produkter innen Social CRM og e-postmarkedsføring.

Om QuestBack
Norskeide QuestBack er Europas ledende leverandør av feedback-løsninger, som for eksempel kursevaluering og medarbeiderundersøkelse , og har mer enn 5000 kunder fordelt på alle bransjer.

I tillegg til fleksible verktøy for online spørreundersøkelser og kundedialog, jobber QuestBack mye med kunnskapsoverføring slik at kundene får mer verdi av bruken av verktøyene.


Pressekontakter


Selskap

iProspect AS
Pilestredet 8
0180 Oslo, Norge

  +47 22 82 82 62

http://www.iprospect.no

Motta nyheter fra iProspect AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire