Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
19/12-12   -   Pressemeldinger

KEMP lanserer R320 LoadMaster

KEMP Technologies lanserer LoadMaster R320. Dette er en Application Delivery Controller (ADC-løsning) med høy ytelse til blant annet belastningsfordeling i datasentraler. R320 er Kemp Technologies´ første ADC-løsning som er basert på Dell-servere, i dette tilfellet den kraftige 1U PowerEdge R320.

Kravene til tilgjengelighet og redundans øker i takt med at større mengder data overføres via Internett. LoadMaster R320 egner seg godt til dette, ettersom den benytter de seneste fremskrittene innen Layer 4- og 7-belastningsfordeling, innholdsveksling, SSL-kryptering, Layer 7-innholdsveksling, hurtigbufring, komprimering, IPS, IP og Layer 7-lagringstid.

R320 er optimalisert for Microsoft Exchange, Lync, SharePoint, RDS og Dynamics og vil også bli optimalisert for Oracle, Citrix, IBM og andre systemer. LoadMaster R320 leveres i en 1U PowerEdge-server og er beregnet til installasjon i datasentraler. Den har mange funksjoner som brukes i datasentraler for å øke ytelsen, driftstiden og redundansen.

"Vårt samarbeid med Dell inkluderer samarbeid innen global distribusjon og håndtering. Det gir oss muligheten til å gi kundene våre enda bedre service – blant annet gjennom raskere levering og bedre støtte," sier Detlef Lilje, Nordic Territory Manager hos Kemp Technologies.

LoadMaster R320 blir tilgjengelig for salg tidlig i 2013 via Dell samt KEMP Technologies´ lokale distributører og forhandlere.

Hvis du vil ha mer informasjon
Detlef Lilje, Nordic Territory Manager hos KEMP Technologies, dlilje@kemptechnologies.com, Tlf. +49 511 3673 930

Om KEMP Technologies
KEMP Technologies ble etablert i 2000 i Yaphank, New York, og er i dag en global leverandør av serverbaserte og virtuelle belastningsfordelere og ADC-løsninger (Application Delivery Controller). I 2010 etablerte KEMP Technologies et europeisk hovedkvarter i Limerick i Irland. KEMPs belastningsfordelingsløsninger er kjent for å gi økonomiske og driftsmessige gevinster gjennom effektiv fordeling av nettrafikk. KEMP Technologies´ løsninger understøtter Microsoft-tjenester som Exchange 2010 og Lync 2010 og gjør også geografisk belastningsfordeling mulig. Se mer på www.kemptechnologies.com.

Pressekontakter


Selskap

Frontal ApS
Ny Vestergade 13, 2 sal
1471 København K, Norge

  33 31 00 12

http://www.frontal.dk

Motta nyheter fra Frontal ApS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire