Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
06/05-13   -   Pressemeldinger

Allied Telesis utvider produktlinjen for industrielt Ethernet for å kunne tilby enda bedre tilgangsløsninger

Nye produktlinjer som gir utvidede nettverksløsninger for krevende miljøer og tåler et større temperaturområde.

Allied Telesis, en global leverandør av sikre IP/Ethernet-svitsjløsninger, og en bransjeleder innen distribusjon og forsyning av IP Triple Play-nettverk og nettverksinfrastrukturer, annonserer nye produktlinjer som gir utvidede nettverksløsninger for krevende miljøer og tåler et større temperaturområde.

Porteføljen er utvidet til å omfatte tre nye produktserier. For det første den AT-IGS602SP-styrte Gigabit Ethernet-svitsjen som er tilpasset et utvidet temperaturområde og inneholder 6 x 10/100/1000T-porter og 2 x SFP combo uplink-porter, og for det andre IMC100- og IMC1000-serien, som begge er fibermedie- og hastighetsomformere som muliggjør koblingsutvidelser utendørs. Disse nye produktene støtter enkeltmodus- og flermodusfiber, samt Gigabit-fiberporter via pluggbare SFP-moduler.
Industriløsninger er ikke noe nytt for Allied Telesis. De har hatt suksess med distribusjonen av industriløsninger basert på Fast Ethernet IFS802-serien i flere år, særlig innen programmer for digital videoovervåking utendørs og industrielle miljøer. Dette har gjort Allied Telesis til en av de mest erfarne forhandlerne på markedet.

"Dette gjenspeiler Allied Telesis’ suksess innen programmer for videostreaming, og erkjenner vår bedrifts voksende betydning for produksjons- og industrielle markeder," uttaler Hans Englesson, nordisk sjef for Allied Telesis.
IMC100- og IMC1000-serien samt AT-IGS602SP støtter et utvidet temperaturområde (fra -40 °C til +75 °C), eksterne redundante strømforsyninger og DIN-skinnemontering.

I likhet med den eksisterende IFS802-serien, støtter AT-IGS602SP-svitsjen avansert feiltolerant X-Ring-topologi med rask gjenopprettingstid – under 50 millisek. X-Ring-funksjonen muliggjør implementering av flere sikre nettverkstopologier, inkludert dual homing og ringtopologi, støttet av standard Rapid Spanning Tree-funksjoner.

IMC100- og IMC1000-serien samt AT-IGS602SP-svitsjen blir tilgjengelig i EMEA fra juli 2013.
Allied Telesis’ portefølje for industrielt Ethernet kommer til å utvides ytterligere i 2013 med lanseringen av enda en ny svitsjserie.

Om Allied Telesis, Inc.
Allied Telesis ble stiftet i Japan i 1987 og har kontorer verden over. Det er en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur og fleksible, interoperatible nettverksløsninger.

Selskapet tilbyr pålitelige video-, stemme- og datanettverksløsninger til klienter i en rekke markeder, inkludert myndigheter, helsetjenester, forsvar, utdanning, detaljhandel, serveringsbransjen og leverandører av nettverkstjenester. Allied Telesis bestreber seg på å innovere måten tjenester og programmer leveres og administreres på, noe som fører til økt verdi og lavere driftskostnader.
Besøk oss på Internett på alliedtelesis.eu

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire