Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
16/02-04   -   Pressemeldinger

Norske virksomheder sparer penge med dynamisk publicering

Med dynamisk katalogproduktion kan virksomheder spare enorme ressourcer og få synlige konkurrencefordele – kortere tid fra idé til produktet er på markedet. Blandt kunderne er Bon ’A Parte og de store sommerhusudlejere.

De fleste marketingmedarbejdere i alle virksomheder, der har større eller mindre kataloger, har oplevet stressede deadlines, fejl i kataloget fordi data ændrede sig i processen og store koordineringsopgaver for at samle alle elementer til kataloget.

Dynamic Publishing i Vejen har gennem de sidste 3 år arbejdet fokuseret med dynamisk publicering. Kundelisten tæller de største udlejningsvirksomheder af feriehuse og Danmarks førende private label producent af modetøj, Bon’A Parte, fra tekstil-byen Ikast i Midtjylland.

Dynamic Publishing udvikler løsninger indenfor billeddatabase, katalogproduktion, annonceproduktion og produktionen af uge- og tilbudsaviser. Alle produkterne deler den samme platform, der gør det nemt at kombinere løsningerne og dermed rationalisere produktionen, fortæller marketingchef Søren Purup.

Lad mig give et eksempel: En mellemstor virksomhed, der sælger værktøj og tilbehør. Virksomheden producerer årligt fire kataloger, der udsendes til håndværkere og mellemhandlere i hele Norden. Kataloget produceres på fire sprog, dansk, norsk, svensk og finsk. Tidligere samlede virksomhedens marketingafdeling oplysninger fra mange afdelinger.

Nogle oplysninger stod i økonomisystemet, andre i databaser, nogle i regneark og helt andre i forskellige dokumenter og produktark. Netop det faktum, at oplysningerne befinder sig et utal af forskellige steder, gør værdien af dataene tvivlsomme. Dataene er ikke opdaterede. Når oplysningerne er samlet, videregives materialet ofte til virksomhedens reklamebureau, der kombinerer informationerne med billeder og andre grafiske virkemidler. Processen er kompleks og involverer mange mennesker. Det gør produktionen kostbar og tidskrævende, hvilket ikke harmonerer med de stadig stigende krav til konkurrenceevne og profit.

Virksomheder som Dansommer, Sol og Strand og Bon’A Parte, der alle producerer adskillige tusinde kataloger, er blandt kunderne hos Dynamic Publishing. I dag udvikler virksomhederne sammen med deres reklamebureau det grafiske fundament for kataloget.

Fundamentet er en skabelon, der automatisk flettes med produktinformationer fra f.eks. virksomhedens økonomisystem. Den automatiske proces tager kun få timer, og selv de seneste rettelser kommer med i det færdige produkt. Konkurrencefordelene er synlige: Hurtigere produktintroduktion, mere tid til den kreative proces og store besparelser på budgettet.

Fakta

Dynamic Publishing er udviklet af Vejen virksomheden Align International.

Align International (www.alignint.dk) markedsfører produktet til dynamisk katalogproduktion under navnet Dynamic Publishing (se www.dynamicpublishing.biz).

Virksomheden beskæftiger 14 engagerede medarbejdere.

Fokusområderne er: Automatiseret katalogproduktion, dynamisk opbygning af e-handel, mediaproduktion med individualiseret indhold, webbaseret annonceproduktion og interaktiv mediaproduktion.

Pressekontakter


Selskap

Align ApS
Grønvangsallé 2
6600 6600 Vejen, Norge

  40319449

http://www.alignint.dk

Motta nyheter fra Align ApS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire