Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
12/03-04   -   Pressemeldinger

Forever in love

Forår og forelskelse. Bryllup og blomster. Lene Bjerre Designs seneste kollektion er en livsbekræftende hyldest til kærligheden. Resultatet er ikke blot romantik i metermål – det er også en af de smukkeste og bedste kollektioner fra designerens hånd.

"Forever in love" hedder forårets og sommerens kollektion fra Lene Bjerre Design. Som hidtil er kollektionen et studie i smukke og eksklusive tekstiler, lamper, dækketøj, service og brugskunst. Men denne gang er der lidt mere på spil. For med sin kollektion bringer Lene Bjerre Design også et ganske særligt budskab.

Kærlighed er temaet
"Kærlighed er drivkraften i stort set alle livets forhold. Uanset om det er kærlighed mellem mennesker, kærlighed til naturen eller til det, man laver i sit daglige virke, så er kærligheden den største inspirationskilde. Derfor var det helt naturligt for os at bruge kærligheden som det gennemgående tema i den nye kollektion. "Forever in love – det næsten uopnåelige vi alle drømmer om", siger Lene Bjerre.

Inspiration til forårets brudepar
Kollektionens katalog efterlader da heller ingen tvivl om budskabet. Fra første side opbygges den sødmefyldte og berusende fornemmelse af forår og romantik. Præsenteret med varme billeder af blomster, brudepar og brudepiger.
Selv fremhæver Lene Bjerre kombinationen af lette, lyse nuancer og venlige naturfarver som et af kollektionens bærende elementer.
"Kollektionen bærer en stemning af ægthed, oprindelighed og nærvær – tilsat et lille skud eventyr. Samtidig indeholder den et element af forårsforelskelse og blomster, der springer ud. Så der er masser af inspiration at hente for sæsonens kommende brudepar," siger Lene Bjerre.

Ramt en nerve
"Forever in love"-kollektionen er i disse dage på vej ud i butikker verden over. Men allerede nu tyder det på, at kærlighedstemaet har ramt en nerve. På den netop overståede Formland-messe i Herning var responsen på kollektionen overvældende, hvilket gjorde Lene Bjerres stand til en af messens mest besøgte.
Selv har hun et godt bud på den massive interesse:
"Vores produkter taler til mennesker. Fortæller en historie, som folk kender og gerne vil identificere sig med. Samtidig er vi kendt for høj kvalitet. Det er noget, vi vogter over. Og som vi i sidste ende kan mærke på efterspørgslen," udtaler en stolt Lene Bjerre.

Landets førende i boligindretning
Foruden at være navnet på forår/sommerkollektionen kunne "Forever in love" også være betegnelsen for det livsværk, som Lene Bjerre har skabt. Gennem mere end 20 år har virksomheden Lene Bjerre Design beriget danske og udenlandske kunder med tekstiler, brugskunst og boligindretning i eksklusiv kvalitet – hvilket har gjort virksomheden til en af landets førende på markedet for boligindretning.

Kærlighed til håndværk og design
Også den succes har Lene Bjerre et bud på:
"Der er sjæl og hjerte i alt, hvad vi laver. Uanset om vi taler om et enkelt produkt eller en samlet kollektion, så kan man være sikker på, at den er skabt med respekt for de værdier, som er fundamentet for Lene Bjerre Design: Kreativitet, kontinuitet og kvalitet. Det er altafgørende, at forbrugeren også oplever dette. At vores produkter til enhver tid afspejler vores kærlighed til håndværk og design," slutter Lene Bjerre.

**********
Pressebilleder kan downloades her: www.lenebjerre.dk/fil/

Pressekontakter


Selskap

Lene Bjerre Design A/S
Skalhuse
9240 9240 Nibe, Norge

  +4596712100

http://www.lenebjerre.dk

Motta nyheter fra Lene Bjerre Design A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire