Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
16/12-02   -   Pressemeldinger

Bravidas køb af dansk og svensk virksomhed: EU godkender købet

Bravida har i dag fået meddelelse fra EU om, at købet af Danmarks største installations- og servicevirksomhed samt tilhørende svensk virksomhed er godkendt.

EU har den seneste måned vurderet Bravidas køb af Semco Danmark A/S med 1.900 ansatte, svenske Prenad AB og Totalinstallatören AB med i alt 500 ansatte, ejet af danske C.W. Obel. I dag har Bravida modtaget meddelelsen fra EU, om at der ikke er konkurrencemæssige hindringer for, at købet af virksomhederne gennemføres.

Bravida offentliggjorde købet af den C.W. Obel ejede installations- og servicevirksomhed i Danmark og Sydsverige 10. oktober 2002. Opkøbet gør Bravida til den klart førende totalleverandør af installations- og servicetjenester i Norden.

Den positive melding fra EU betyder, at planlægningen af integrationen mellem de købte virksomheder og Bravidas eksisterende virksomhed i Danmark og Sydsverige fuldføres. Integrationen, som også indebærer et navneskifte til Bravida for de tre virksomheder, starter i det nye år.

Bravida ASA er Nordens førende tekniske totalleverandør med ca. 13.000 medarbejdere i Norge, Sverige og Danmark. Selskabet er norskregistreret med hovedkontor i Stockholm. Bravida leverer fremtidsrettede løsninger inden for informations- og kommunikationsteknologi, tele- og datanet, el, ventilation og VVS, samt intelligente løsninger. Bravida håndterer hele leverancer fra design og projektering til installation, drift og vedligeholdelse. Medarbejderne er lokaliseret ved mere end 400 steder i Norden.

Pressekontakter


Selskap

Bravida ASA
Økernveien 94, Postboks 103 Økern
0509 0509 Oslo, Norge

  +47 976 88 910

http://www.bravida.no

Motta nyheter fra Bravida ASA via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire