Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
16/12-02   -   Pressemeldinger

Avendo tegner samarbeidsavtale om softwareleveranser

Avendo AS, Vismas nye satsning mot mikromarkedet i Norge, har via Admera Software tegnet en samarbeidsavtale med bransjeorganisasjonen VISKOM i Norge. Admera Software er en av to leverandører til VISKOM. Deres cirka 350 medlemsbedrifter i den grafiske bransjen anbefales nå å arbeide med det nye økonomisystemet Avendo Business 40.

- Det er meget gledelig for oss at vi kan tilkjennegi denne avtalen bare en uke etter at Avendo-satsningen ble presentert, sier Björn Lang, adm. dir. i Avendo AS. Ettersom Avendo Business 40 er det mest moderne økonomisystemet i markedet for små bedrifter, er det spesielt hyggelig å få mulighet til å introdusere det i en bransje der kravene på modernisering hele tiden er store.

Det første firmaet som tar Avendo Business 40 i bruk i sin virksomhet er Grønli Gruppen i Oslo.

- I vår bransje har vi høye krav på at økonomisystemet kan integreres mot det operative systemet fra Admera, og dette mener vi at Avendo Business 40 fungerer utmerket for, sier Knut Grønli, adm. dir. i Grønli Gruppen og leder for styringsgruppen til Admera-løsningen i VISKOM. Når vi nå velger Avendo Business 40 har vi både lagt stor vekt ved brukervennligheten, og funksjonaliteten programmet tilbyr.

VISKOM - Visuell Kommunikation Norge - er bransje- og arbeidsgiverorganisasjonen for grafiske og andre bedrifter i visualiseringssektoren. VISKOMs cirka 350 medlemsbedrifter har en samlet omsetning på drygt 7 milliarder kroner, og står dermed for omlag 70 prosent av verdiskapingen innenfor den tradisjonelle grafiske bransjen.

- Gjennom vårt samarbeid med Admera Software kan vi tilby en komplett integrert løsning til den grafiske bransjen og der er Avendo Business en av to løsninger som VISKOM vil anbefale for sine medlemsbedrifter, sier Arne Waagbø, prosjektleder hos VISKOM. Løsningen med Avendo vil være spesielt god for mindre bedrifter.

Pressekontakter


Selskap

Avendo AS
PB 1078 Sentrum
0104 0104 Oslo, Norge

  + 47 23 62 23 10

http://www.avendo.no

Motta nyheter fra Avendo AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire