Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
07/01-03   -   Pressemeldinger

Leverer materiellregnskapssystem til to millioner

Compodeal AS utvider samarbeidet med Sivilforsvaret.

Fredrikstad-bedriften Compodeal AS fortsetter sitt gode samarbeid med Sivilforsvaret. Nå har de fått avtale om å lage et materiellregnskapssystem til en verdi av to millioner kroner. – Det betyr veldig mye for oss å ha dratt i land en slik kontrakt, sier daglig leder Ulf Eriksen.

Compodeal AS har også fra tidligere et tett og godt samarbeid med Sivilforsvaret. Gjennom et personalforvaltningssystem har det unge selskapet gitt Sivilforsvaret en enestående mulighet til å ha full kontroll over alle som er innrullert i denne delen av Norges forsvar.

- Det er ingen tvil om at våre tidligere erfaringer med Compodeal og de gode løsningene de har levert, har talt til deres fordel i den harde konkurransen. 15 selskaper ønsket å tilby oss et materiellregnskapssystem, påpeker Helge Susegg i Direktoratet for Sivilt Beredskap (DSB).

Web-løsning
Materiellregnskapsløsningen Compodeal nå utvikler for Sivilforsvaret er web-basert. Den bygger på den forholdsvis nye utviklingsplattformen til Microsoft, kalt .NET (dot net). Det betyr at en kan bygge avanserte web-løsninger med samme funksjonalitet som vanlige applikasjoner.

- For oss er det viktig at materiellregnskapssystemet er enkelt og greit å betjene, og at det har fellestrekk ved det rulleringssystemet Compodeal har levert til oss tidligere. Vi rekrutterer mennesker fra alle samfunnslag, så det er vesentlig at det ikke kreves spesielle ferdigheter eller utdannelse for å håndtere systemet, understreker Helge Susegg.

Fram til 1. juli skal Compodeal arbeide med å utvikle materiellregnskapssystemet helt fra bunnen av.

To millioner
Totalt har avtalen med DSB en verdi på to millioner kroner for Compodeal AS.

- Det er selvfølgelig veldig hyggelig for oss at vi har greid å dra i land en så stor og omfattende kontrakt. Jeg må også si at jeg oppfatter det som et kvalitetsstempel når Direktoratet for Sivilt Beredskap velger å fortsette samarbeidet med oss. Det viser jo at det vi har levert tidligere holder mål, sier daglig leder i Compodeal AS, Ulf Eriksen.

- For oss var valget enkelt. Compodeal oppfylte de meget omfattende kravene vi stilte under ambudsrunden, og både når det gjelder pris, funksjonalitet og supportavtale var Compodeals tilbud meget godt. Dessuten vet vi at selskaps medarbeidere er behagelige å jobbe med, at de har høy teknisk kvalitet og at de tar jobben sin meget alvorlig, avslutter Helge Susegg i Direktoratet for Sivilt Beredskap.

Pressekontakter


Selskap

Compodeal AS
Stortorvet 4/8
1607 1607 Fredrikstad, Norge

  69 36 74 70

http://www.compodeal.no/

Motta nyheter fra Compodeal AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire