Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
04/06-03   -   Pressemeldinger

Nu indtager vi det europæiske marked – siger ACIS

Brugere af offentlige transportmidler kræver i dag troværdig realtids viden om hvornår f.eks. en bus afgår fra et bestemt stoppested, eller om der er forsinkelser på rejseruten. Derfor er realtids information til passagerer også ved at blive et meget vigtigt middel i kampen om at få flere passagerer over i de offentlige transportmidler.

For at denne viden kan fremskaffes og formidles hurtigt og troværdigt, kræves der ganske avancerede kommunikations- og informationssystemer. Englands ledende virksomhed inden for sådanne systemer hedder ACIS, og med mere end tyve systemer kørende i England, Holland og snart i Norge, har man nu besluttet at intensivere indsatsen på det europæiske kontinent. Hans Blankestijn, chef for Europa siger: " Siden 1995 har ACIS været den førende virksomhed inden for realtids information til lokale myndigheder, operatører og passagerer. De mange projekter har givet os meget stor erfaring i at håndtere vigtige trafikløsninger både software og hardware mæssigt. Vores produktudvikling og projektledelse ligger i dag på så højt et niveau, at det er med stor optimisme vi nu intensiverer vores indsats i resten af Europa. I forbindelse med disse bestræbelser har vi nu valgt den danske virksomhed PITsolutions til at være vores brohoved til hele Skandinavien."

Flemming Lohmann-Jensen, som er tidligere iværksætter netop inden for teknologi til brug for realtids information, er i dag ejer af PITsolutions. I forbindelse med udnævnelsen til agent for ACIS i Skandinavien siger han, "jeg har gennem snart 10 år arbejdet med markedet for ITS systemer (red.: Intelligent Transport Systems). Det er disse systemer, der gør det muligt at lave mere eller mindre troværdig realtids information. Det nytter jo ikke noget at der står på skiltet på et busstoppested at bussen ankommer om 2 minutter, når passageren rent faktisk kan se bagenden på bussen fordi den lige har forladt stoppestedet." Og fortsætter Flemming Lohmann-Jensen, "produkter og systemer er efterhånden blevet rigtig gode. Og noget af det bedste jeg har set indtil nu, er de systemer ACIS har udviklet. Det er derfor med stor glæde, at vi kan repræsentere ACIS i Skandinavien. Også fordi deres systemer kan spille sammen med de produkter vi allerede sælger til realtids information, til eksempelvis løsninger hvor både busterminaler, by- og eller landbusruter skal knyttes sammen i et større informationssystem."

Pressekontakter


Selskap

PITsolutions
Rådhusvej 35A
2920 2920 Charlottenlund, Norge

  +45 39 96 11 72

http://www.pit-s.com

Motta nyheter fra PITsolutions via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire