Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
26/04-04   -   Pressemeldinger

Northern Wildlife Safari - oppstart 25 mai 2004

Northern Wildlife Safari (Seal Safari), vil i 2004 sesongen følge de andre aktørene i Andøy når det gjelder åpningstider for turistsesongen 2004.

Vi vil ønske alle tilreisende til Andøy velkommen til å delta på vår unike naturopplevelse, safari fra båt. Vi begynner årets sesong tidlig, i samsvar med andre reiselivsaktører i Andøy og i resten av regionen – Vesterålen/Lofoten, Hålogaland og Senja! Vi har derfor den glede å annonsere at vi har den første båtsafarien 25. mai.

Seal Safari, har siden 1994 tilbydd safariopplevelse med båt, fra Stave. Vi har fraktet tusenvis av fornøyde turister for å oppleve vår fantastiske kyst med varierende natur og dyreliv. Vi er kjent for å tilby nære og gode naturopplevelser til alle aldersgrupper, uten følelse av masseturisme. Vår 2,5 timers safari viser frem en varierende og fantastisk skjærgård, bestående av holmer, skjær, fuglefjell, idylliske viker og høye fjell som stuper ned i havet! Mye av dette er beskyttede områder i form av naturreservater. Vi har Norges største steinkobbe koloni, bestående på mer av 500 dyr, flere titalls Havørn, tusenvis av Alke - og Måkefugler, pluss mye mer!

På våre safariturer får du garantert se sel og fugl, samt at du ikke blir sjøsyk!
Vi har satt ned prisen i forhold til i fjor, voksne kr. 390,- barn kr. 190,-!
Vi avslutter sesongen når sjøfuglene trekker nordover, og roen igjen begynner å senke seg ned over oss, dvs. 20 august.

Vi arrangerer også spesialturer for bedriftsmarkedet. Turene kan legges opp som kombinerte turer med rafting, sightseeing og ilandstigning med kaffemål! Be om tilbud!

Alle som arbeider innenfor reiseliv i regionen, samt presse, vil få være med gratis, i tidsrommet frem til 25 juni! Fastboende som ikke har tilknytning til reiseliv, vil i samme tidsrom få 50 % rabatt! Book plass nå!

Pressekontakter


Selskap

Seal Safari
Strandgata 94
8480 8480 Andenes, Norge

  97680018

http://www.sealsafari.no

Motta nyheter fra Seal Safari via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire