Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
24/04-02   -   Pressemeldinger

Pathlock introducerer e100 NETimer i hele Europa

e100 NETimer ER DET MEST EFFEKTIVE FORSVAR MOD HACKERE OG VIRUS ANGREB OG ET EFFEKTIVT SUPPLEMENT TIL ENHVER FIREWALL

e100 NETimer sikkerhedsboksen giver Internetbrugeren en nem og billig løsning mod hackerangreb og vira!


e100 NETimer sikkerhedsboksen kommer nu til Europa og kommer i handelen overalt i løbet af de næste par måneder.

Det danske iværksætter firma N3 Group i Greve og PathLock Corporation, USA som i samarbejde introducerer e100 NETimer sikkerhedsboksen i Europa og giver dermed europærerne mulighed for i højere grad at beskytte sig mod den stigende kriminalitet på Internettet.

Som resultat af den store debat om kriminalitet på internettet med hacker- og virus angreb samt dertil hørende omkostninger og problemer som disse skaber hos såvel private som firmaer, introduceres nu det eneste hardware sikkerheds produkt som findes på markedet.

Christian Hjort, salgsdirektør siger: "Da vi blev præsenteret for e100 NETimer sikkerhedsboksen af vores amerikanske samarbejdspartnere var vi ikke et øjeblik i tvivl om, at den var svaret på en stor del af de problemer der er med sikkerhed på Internettet, når man er online 24 timer i døgnet!"

"Vi er i øjeblikket i gang med at søge samarbejdspartner over hele Europa til at introducere dette interessante og effektive produkt. Med et så stort potentiale og samtidígt i et voksende marked for ADSL og bredbåndsløsninger bliver det spændende at følge udviklingen af PathLocks første produkt. Med den succes som produktet har fået på kort tid i USA er vi sikre på, at det også sker i Europa" fortsætter Flemming Iversen, adm. direktør i N3 Group.

PathLock Corporation™, som er ledende inden for tidsstyrede internetløsninger, har lanceret e100 NETimer sikkerhedsboksen, som er beregnet på Internetbrugere med højhastighedsadgang (ADSL/ bredbånd og kabel). Ni ud af ti vælger i dag ADSL- bredbånd, når de skal vælge Internetløsning og kampen på ADSL markedet er intensiveret og teknologien bliver mere og mere udbredt. Disse brugere er online hele tiden og derfor også mere sårbare overfor hackerangreb!

Placeret mellem computeren og ADSL modemet kan e100 NETimer sikkerhedsboksen afbryde forbindelsen til nettet, når brugeren ikke har brug for eller ønsker adgang til nettet, hvilket medfører et langt højere sikkerhedsniveau end det, som traditionelle softwareløsninger kan levere.

"Der er mange gode grunde til at afbryde forbindelsen til nettet, hvis computeren ikke aktivt er i brug. PathLock’s hardwareløsning en den eneste løsning, som under ingen omstændigheder kan ’besejres’ af ondsindede hackere." siger Steve Gibson, som er teknisk skribent og præsident for Gibson Research Corporation™ (www.grc.com)

e100 NETimer sikkerhedsboksen er en nem, praktisk og billig måde at efterkomme eksperternes anbefalinger om fysisk at afbryde forbindelsen til Internettet, når det ikke bruges og derved på bedste måde undgå indtrængere. Med e100 NETimer sikkerhedsboksens indbyggede timer kan forbindelsen til Internettet afbrydes automatisk efter en time uden aktivitet, hvorved brugerens risiko for angreb elimineres.

e100 NETimer sikkerhedsboksen er på størrelse med et lille modem helt uden processor, hukommelse og software og derved helt umulig for hackere at manipulere eller passere.

Boksen installeres nemt og kræver ingen software, licenser eller opdateringer. Den kan også bruges uafhængig af hvilket platform man har valgt at køre på. Det er en engangsinvestering og giver en garanteret sikkerhed ved brug.


9 ud af 10 vælger i dag ADSL/Bredbånd som Internetløsning. Derfor er mange også sårbare over for angreb:
· e100 NETimer er:
· Verdens mest effektive beskyttelse mod hackerangreb og vira.
· Et yderst sikkert supplement til optimering af IT-sikkerheden
· Nem at installere, kræver ingen specialviden, ingen programmering, ingen software eller opdateringer
· Immun over for hackere/vira
· Kobler automatisk brugeren fra nettet, når det ikke bruges
· Eneste hardwarebaserede sikkerheds-produkt på markedet
· Â…og derfor den bedste løsning på DINE sikkerhedsproblemer!

Pressekontakter


Selskap

N3 Group
Korskildelund 4
2670 2670 Greve, Norge

  +45 43610132

http://www.pathlock.com

Motta nyheter fra N3 Group via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire