Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
19/12-01   -   Pressemeldinger

Samme ringepris i Norden for Telias kunder

I dag lanserer Telia sin første felles nordiske tjeneste for sine kunder. Med den nye tjenesten betaler kundene samme pris når man bruker mobiltelefonen i de nordiske landene. Det vil bety store besparelser for de som reiser mye i Norden. For NetComs kunder ble dette innført allerede i august.

- Tilbakemeldinger fra kundene viser at de er opptatt av enkelhet. Allerede ved innføringen av denne første tjenesten i vår nordiske tjenestestrategi gjør vi hverdagen enklere for et stadig økende nordisk forretningsliv, sier Barbara Thoralfsson, administrerende direktør i NetCom. Undersøkelser blant nordiske firmaer viser at det er stor interesse for en felles nordisk prisstruktur.
Samtidig innføres også en felles standard for nummervisning. Det betyr at alle kunder i Telia-konsernet kan se hvem som ringer, uansett hvor i Norden man befinner seg.

Med disse tjenestene er en ny brikke lagt i Telias nordiske strategi, som bygger på å gi kundene flere og flere fordeler ved å tilhøre den ledende nordiske operatøren.

For NetComs del trådde Nordenpris allerede i kraft i august og kan benyttes av de som har NetCom Bedriftsavtale. Med denne tjenesten ringer kundene billigere til øvrige nordiske land, i det nordiske landet kunden befinner seg i og hjem til Norge. Kundene må velge Telia som operatør når de oppholder seg utenfor Norge. Nordenpris retter seg først og fremst mot kunder som reiser mye i de nordiske landene i jobben. En felles nordisk pris vil derfor føre til store besparelser for mange av NetComs bedriftskunder.

Pressekontakter


Selskap

Netcom
Sandakerveien 140
0403 0403 Oslo, Norge

  93 20 67 89

http://www.netcom.no

Motta nyheter fra Netcom via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire