Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
13/01-04   -   Pressemeldinger

Danske pc2phone.dk først med IP telefoni hos den svenske telestyrelse

Danske www.pc2phone.dk og www.pc2phone.se er nu blevet sidestillet med traditionelle teleselskaber på den svenske telestyrelses hjemmeside. Det markerer et stort skridt i udviklingen for IP telefoni, at en uvildig myndighed på denne måde går ind og blåstempler teknologien, der i lang tid har måttet stå i skyggen af traditionel telefoni.

Der har blandt de etablerede teleselskaber klart kunnet spores en modvilje imod at tage IP telefonien til sig. Således er der i dag fortsat kun få skandinaviske udbydere af teknologien på markedet - til trods for de store besparelser der er forbundet med denne måde at telefonere på.

Dette kan til dels forklares ved, at de "store" selskaber stadig tjener styrtende på at folk ringer til udlandet via den traditionelle telefon. Fra telegiganternes synspunkt er det selvfølgelig svært at se fidusen i at promovere et produkt, der vil reducere omsætningen drastisk – og tilmed overflødiggøre store dele af det eksisterende produktionsapparat. For forbrugerne er gevinsten derimod let at få øje på.

I Skandinavien har www.PC2phone.dk længe været et seriøst alternativ til fastnet telefonen. Specielt når der skal ringes til udlandet er der store besparelser at hente, og selv indlands telefoni ligger i dag meget tæt op ad TDCs priser (29øre/min). Især danskerne har i takt med lavpris mobilselskabernes udbredelse vænnet sig til at betale telefonregningen over nettet med deres kreditkort. Det tager ca. 5 min at åbne en konto, og udover minutprisen er der ingen omkostninger forbundet med produktet.

www.pc2phone.dk og .se tager sine markedsandele ved at tilbyde EU-lande, Australien og USA for 29 øre i minuttet hele døgnet. Dvs. at det i dag koster stort set det samme at ringe til sin familie i f.eks. Australien som det gør at løfte røret på sin almindelige telefon og ringe til naboen. www.pc2phone.dk har gennem lave priser til mellemøsten, Asien og Afrika også godt fat i markedet for danskere med anden etnisk baggrund.


I øjeblikket har www.pc2phone.dk omkring 5000 besøgende fra ca. 40-45 forskellige lande hver måned.

Pressekontakter


Selskap

Cyphre I/S
Sommerstedsgade 9A 3th
1718 1718 København V, Norge

  +45 23230909

http://www.pc2phone.dk

Motta nyheter fra Cyphre I/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire