Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
25/05-04   -   Pressemeldinger

Velgørenhed i Jomfru Ane Gade til fordel for kronprinsen, gadebørn og sygehuset

Aalborg har formået at få modeikonet Isabell Kristensen til at komme forbi med sine kreationer til et storslået tv-transmitteret show, der ud over Aalborg kun vil finde sted i London, Monaco og Singapore. Samtlige 25 beværtninger i Jomfru Ane Gade har valgt at stå sammen om denne store begivenhed, og det medfører, at Danmarks mest kendte restaurationsgade lukker for en aften - den 1. juni - i haute couturens, musikkens og velgørenhedens navn.

Arrangørerne garanterer et overskud på mindst kr. 100.000, som vil blive skænket til tre gode formål. Som modtagere er blevet udvalgt børneafdelingen på Aalborg Sygehus Nord, børn i social nød i Aalborg og endelig Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederiks Fond. Kronprinsen vil modtage beløbet, når han gæster Aalborg under det forestående Tall Ships’ Race i slutningen af juli og starten af august, og det er så meningen, at denne del af overskuddet skal gives til grønlandske børn i social nød under kronprinsens næste besøg på Grønland.

James Sampson, Ivan Pedersen, Marianne Mortensen og Michael Vesterskov vil stå for den musikalske del af underholdningen, mens 20 flotte modeller står for selve showet, der bindes sammen af nyhedsværten Vibeke Hartkorn. Som et ekstra krydderi på underholdningen er det lykkedes at få en aftale i stand med tryllesekstetten Magic Allstars, der vil underholde gæsterne med forbløffende tryllenumre.

Det er lykkedes arrangørerne at få dækket budgettet på kr. 2.000.000 ind i løbet af kun fire uger via sponsorater. Sponsortegningen betyder, at der for hver solgt billet genereres mellem kr. 100,- og kr. 400,- i overskud.

- Det er helt fantastisk, at vi på så kort tid har formået at finde så mange velvillige donatorer til dette storslåede arrangement. Det glæder mig, at vi i Nordjylland på denne måde formår at stå sammen om at få sådan en begivenhed til landsdelen. Det er helt klart med til at sætte regionen på Danmarkskortet for noget positivt, udtaler Anders Bruun, adm. direktør i Advice A/S og medarrangør af showet.

Der er i forbindelse med arrangementet udbudt tre forskellige kategorier af billetter, der for de dyrestes vedkommende inkluderer en eksklusiv menu bestående af et overdådigt traktement samt velkomstdrink og champagne. Under middagen vil der være klassisk musik fremført på smukkeste vis af Duo Fermata. Billetter til showet kan bestilles hos Aalborg Kongres & Kultur Center på 99 35 55 66 eller på www.akkc.dk.

Akkreditering af journalister og fotografer:
Skal ske via Anders Bruun på: AB@advice.dk

Pressekontakter


Selskap

Advice-Preference A/S
Kong Hans Gade 17
9000 9000 Aalborg, Norge

  +45 70207777 / +45 40760710

http://www.advice.dk

Motta nyheter fra Advice-Preference A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire