Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
02/06-04   -   Pressemeldinger

Storslået velgørenhedsshow i Jomfru Ane Gade

Eksklusive rober, fantastisk underholdning og en udsøgt menu var fundamentet for det storslåede Isabell Kristensen-show, der fandt sted i Jomfru Ane Gade tirsdag aften - den 1. juni. Det blev et arrangement, der med arrangørernes ord vil gå over i historien som et af de flotteste modeshows i Danmark til dato. Der stod stadig hundredvis af forventningsfulde folk i kø udenfor, da der i løbet af aftenen måtte meldes alt udsolgt.

- Det var en fantastisk aften. Stort set alt forløb perfekt – ja, selv vejret var med os, udtaler Jørn Munch Nielsen, indehaver af modelbureauet Highline Fashion, som var en af ophavsmændene til begivenheden i den nordjyske forlystelsesgade.

Showet startede med velkomstdrink på den røde løber, som i dagens anledning var rullet ud på Jomfru Ane Gades brosten. Derefter gik det slag i slag med underholdningen, mens der blev serveret en lækker fem-retters-menu med dertilhørende vine for de betalende publikummer. Underholdningen bestod bl.a. af musikalske indslag ved James Sampson, Ivan Pedersen, Marianne Mortensen og Michael Vesterskov, af seks tryllekunstnere, der underholdt rundt om i gaden, og af et stort opsat danseshow iscenesat af Move Dansestudie. Det hele blev på professionel vis bundet sammen af tv-værten Vibeke Hartkorn.

- Sådan en vellykket aften giver os absolut blod på tanden til at give os i kast med lignende arrangementer på et senere tidspunkt. Den samarbejdsvilje, vi har mødt rundt om i landsdelen i forbindelse med arrangeringen af showet, har været uovertruffen. Alle har stået sammen om at bakke op om det gode formål, hvor hele overskuddet på langt over kr. 100.000 vil blive doneret til børneafdelingen på Aalborg Sygehus Nord, børn i social nød i Aalborg og Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederiks Fond, fortæller en anden af arrangørerne, Anders Bruun, adm. direktør for mediehuset Advice A/S.

Beløbet til Kronprins Frederiks Fond vil blive overrakt personligt til prinsen, når han i slutningen af juli gæster Aalborg i forbindelse med det store Tall Ships’ Race. Meningen er, at pengene skal gives til grønlandske børn i social nød, når kronprinsen næste gang besøger Grønland.

Også den tredje arrangør af det store show, Morten Geisnæs, som er restauratør i Jomfru Ane Gade, var begejstret for arrangementet: - Jomfru Ane Gade tog sig pragtfuld ud i gallaudsmykning. Og det flotte show og de mange feststemte mennesker satte en meget stor prik over i’et. Det var en vidunderlig aften, jeg aldrig vil glemme.

Pressekontakter


Selskap

Advice - Preference A/S
Kong Hans Gade 17
9000 9000 Aalborg, Norge

  +45 70207777

http://www.advice.dk

Motta nyheter fra Advice - Preference A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire