Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
16/06-04   -   Pressemeldinger

Første rene danske IP-telefoni udbyder repræsenteres hos den svenske telestyrelse

www.pc2phone.dk og .se tager sine markeds andele ved at tilbyde EU-Lande, Australien og USA for 27 øre i minuttet hele døgnet. Dvs, at det i dag, er billigere at ringe til sin familie i fx Australien end at løfte røret på sin alimindelige telefon og ringe til naboen. Det tager ca. 5 min at åbne en konto og der er ingen omkostninger forbundet udover minutprisen.

Pc2phone IP-telefoni har længe været et seriøst alternativ, i Skandinavien til, fastnetstelefonen når vi skal ringe til udlandet. Selv indlands telefoni ligger i dag meget tæt op ad telenors’s priser (27øre/min) og dette er uden at betale abonnement. Især danskerne har i takt med lavprismobilselskabernes udbredelse vænnet sig til at betale telefonregningen over nettet med deres kredit kort.

Der har dog internt, blandt teleselskaberne, været en modstand i televerdenen mod at tage IP-telefoni til sig og i dag er der til trods for de store besparelser og lave omkostninger stadig kun få Skandinaviske udbydere af pc2phone for private og mindre virksomheder. Dette hænger selvfølgelig sammen med at de "store" selskaber stadig tjener styrtende på at folk ringer til udlandet via den traditionelle telefon. Så længe tabet ved kunder der forsvinder ligger så langt fra fortjenesten ved at promovere, for kunden, dyrere teknologi er teleselskaberne selvfølgelig, udfra en profitoptimerende strategi, nødt til at sælge deres produkter med størst mulig avance.

At danske www.pc2phone.dk og www.pc2phone.se er blevet sidestillet med andre teleselskaber på den svenske telestyrelses hjemmeside er derfor et stort skridt i udviklingen for IP-telefoni til almindelige private og små og mellemstore virksomheder.

Konceptet bag www.pc2phone.dk skal ikke bare makedsføres til nordmænd, danskere og svenskere i Norge, Danmark og Sverige, idet tjenesten fungerer fra alle computere med Internet adgang i verden. Dvs Aupairs, sælgere, backpackers, udvekslingsstuderende, datterselskaber, venner og lignende kan bruge tjenesten og ringe hjem til Norge for 27øre uanset hvor man er i verden. På den måde sparer mange kunder roaming afgift og undgår de dyre hotel telefoner.

I øjeblikket har www.pc2phone.dk besøgende fra ca. 40-45 forskellige lande til at gå ind på www.pc2phone.dk

www.pc2phone.dk har gennem lave priser til mellemøsten, Asien og Afrika også tænkt at byde sig ind på markedet for danskere med anden etnisk baggrund. Bl.a ved at tilbyde lave priser til udlændinge som skal ringe hjem til venner og familie.

Pressekontakter


Selskap

Cyphre I/S
Sommerstedsgade 9A 3th
1718 1718 København V, Norge

  +45 23230909

http://www.pc2phone.dk

Motta nyheter fra Cyphre I/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire