Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
28/11-13   -   Pressemeldinger

Brand-Rex slår seg sammen med Allied Telesis

Brand-Rex, den ledende leverandøren av datanettverksløsninger, annonserte i dag at de har signert et EcoSystem-partnerskap med Allied Telesis, leverandøren av IP-nettverksinfrastruktur.

Allied Telesis er en ledende leverandør av global nettverksinfrastruktur med mer enn 25 års design- og produksjonserfaring. Det har ført til en omfattende portefølje av løsninger som tilbyr ende-til-ende-nettverk til bedrifter og tjenesteleverandører.

EcoSystems partnerprogram er designet for å føre sammen teknologipartnere som tilbyr produkter og tjenester som utfyller hverandre. Det nye partnerskapet vil gjøre Brand-Rex og Allied Telesis i stand til å tilby en komplett nettverksløsning for å oppfylle kravene til nye og eksisterende kunder.

Under annonseringen av det nye partnerskapet kommenterte Piero Bottini, programsjef i Allied Telesis: "EcoSystems partnerprogram fører sammen de aller beste leverandørene for å utnytte diverse ekspertise til fulle og skape skreddersydde løsninger for flere markeder."

"Vi hadde alt jobbet med Brand-Rex i forbindelse med flere prosjekter. Vi konkluderte med at deres engasjement for kvalitet og avansert teknologi matchet våre egne mål og vår løsningsbaserte filosofi."

Andrew Black, teknisk markedssjef i Brand-Rex kommenterte: "Det å delta i EcoSystem-programmet gir oss en mulighet til å lære mer om IP-maskinvareutstyr og tilknyttede teknologier som nyter godt av våre høytytende kablingsløsninger."

Brand-Rex og Allied Telesis kommer til å fremme sitt nye EcoSystem-partnerskap gjennom en serie av arrangementer og kampanjer. Hvis du vil finne ut mer, eller for å kontakte oss, gå til www.brand-rex.com.

Om Brand-Rex
Brand-Rex er en global virksomhet som designer, utvikler og produserer svært sofistikerte, høytytende kobber- og fiberkabelsystemer til bruk i kommunikasjons- og ekstreme miljøer. Selskapets hovedkvarter ligger i Skottland, og de bestreber seg på å være en pålitelig, markedsledende leverandør av de aller beste løsningene for kommunikasjonsinfrastruktur. I tillegg til å utvikle produkter og systemer av ypperste kvalitet, er selskapet fullstendig karbonnøytralt og oppveier all CO2 de slipper ut gjennom produksjonen og distribusjonen av produktene sine. For mer informasjon, gå til www.brand-rex.com

Om Allied Telesis, Inc.
Allied Telesis ble stiftet i 1987 og har kontorer verden over. Det er en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur og fleksible, interoperatible nettverksløsninger. Selskapet tilbyr pålitelige video-, tale og datanettverksløsninger til klienter i en rekke markeder, inkludert myndigheter, helsetjenester, forsvar, utdanning, detaljhandel, serveringsbransjen og leverandører av nettverkstjenester.
Allied Telesis bestreber seg på å innovere måten tjenester og programmer leveres og administreres på, noe som fører til økt verdi og lavere driftskostnader. Besøk oss på Internett på www.alliedtelesis.eu

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire