Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
16/01-06   -   Pressemeldinger

Skandinavias ledende leverandør av betalingssystemer åpner kontor i Oslo

1. januar 2006 etablerte DIBS seg i det norske markedet med eget kontor i Oslo. DIBS AS vil bli ledet at Halvor Kaafjeld, som kommer fra stillingen som teknisk prosjektleder i Teller AS

"For DIBS er det et bevisst strategisk skritt at vi nå etablerer oss i Norge," uttaler Jesper Lohmann, styreformann i det danske moderselskapet. "Det norske markedet er i kraftig vekst. Gjennom å kombinere en kompetent sentral utviklingsorganisasjon med sterk lokal representasjon, mener vi at vi har funnet den riktige formelen for å betjene det skandinaviske markedet", sier han.

DIBS A/S ble stiftet i Danmark i 1998, og er i dag Skandinavias førende leverandør av betalingssystemer for Internett og callsentre etc. DIBS har utover Oslo, også kontorer i København og Gøteborg og betjener i dag mer enn 2500 kunder i 17 land. DIBS har som én av meget få virksomheter blitt sertifisert i henhold til Visa og MasterCards nye PCI (Payment Card Industry sertifisering).
Daglig leder i DIBS A/S, Halvor Kaafjeld, har allerede opplevd stor interesse for DIBS-produktene i det norske markedet. "DIBS-løsningene er enkle å implementere, enkle å forstå og ikke minst enkle å bruke. Dette, sammen med meget konkurransedyktige priser gjør at vi ser svært optimistisk på DIBS sine muligheter i det norske markedet" uttaler han.

For ytterligere info, kontakt:

Halvor Kaafjeld, tlf. +47 24 10 28 32.
Jesper Lohmann, tlf. +45 27 13 10 48

Pressekontakter


Selskap

DIBS A/S
Brugata 1
0186 0186 Oslo, Norge

  + 47 24 10 28 32


Motta nyheter fra DIBS A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire