Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
18/05-06   -   Pressemeldinger

Diners Club og American Express i DIBS

Nå kan DIBS Norge også håndtere Diners og American Express i sin betalingsløsning.

– Helt siden etableringen av DIBS i Norge har vi opplevd stor etterspørsel etter Diners- og American Express-funksjonalitet, sier daglig leder i DIBS Norge Halvor Kaafjeld. – Det er innenfor reiseliv og hotellbransjen at etterspørselen har vært størst, men også andre segmenter har etterspurt muligheten for å håndtere disse to betalingsformene.

For DIBS med sine ambisjoner er det viktig kunne håndtere alle de mest brukte betalingsformene. I dag har Diners Club over 180 000 medlemmer i Norge, mens American Express har passert 85 000 kortmedlemmer.

– Alle disse ønsker å bruke kortet sitt på så mange steder som mulig – også på Internett. Nå gjør vi det mulig for selskaper som velger DIBS betalingsløsning å oppfylle dette ønsket, forteller Halvor Kaafjeld. Med kunder som Kilroy, Apollo og Aftenposten er han svært godt fornøyd med den starten DIBS har fått i Norge.

- Diners Club er meget godt fornøyd med å være tilgjengelig i DIBS sine betalingsløsninger og er glad for å kunne tilby brukerstedene og kortmedlemmene mulighet til å velge Diners Club som betalingsmiddel, sier produktansvarlig hos Diners Club Norge Einar Hjelmstad.

DIBS er Skandinavias ledende leverandør av betalingsløsninger med over 2500 kunder lokalisert i 17 land. DIBS ble etablert i Norge i desember 2005.

Pressekontakter


Selskap

DIBS A/S
Brugata 1
0186 Oslo, Norge

  2410 2832


Motta nyheter fra DIBS A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire