Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
17/08-06   -   Pressemeldinger

Nordjysk modell fjerner flaskehalser i dansk byggebransje og industri

dsp-gruppen har utarbeidet et konsept der 500 spesialiserte polske håndverkere/arbeidere kan løse bemanningsproblemene i dansk byggebransje og industri.

Dansk næringsliv lider for tiden under en alvorlig mangel på både faglærte håndverkere og ufaglært arbeidskraft. Bemanningsproblemene er en direkte trussel mod det nåværende økonomiske oppsvinget.

Det nordjyske selskapet dsp-gruppen har utarbeidet en løsning på bemanningsproblemene gjennom en direkte sammenlikning mellom byggebransjens og industriens konkrete behov og spesialisert polsk arbeidskraft.

dsp-gruppens modell er radikalt annerledes, idet de polske håndverkerne og arbeiderne velges ut gjennom en konkret jobbeskrivelse fra en kundebedrift, hvoretter dsp-gruppen sørger for arbeidstillatelse, innmelding i et dansk fagforbund og full personalforsikring.

For kunden gir systemet en skreddersydd medarbeider til en aktuell oppgave, og det er ingen risiko for at en kundebedrift kommer til å begå brudd på danske lover – hverken bevisst eller ubevisst.

dsp-gruppen råder over 500 faglærte håndverkere. Det spenner fra tømrere og murere via jord- og betongarbeidere, broleggere, maskinarbeidere og elektrikere til CNC-operatører og offshore-medarbeidere, samt liknende fag innenfor byggebransjen og industrien. Hvis en bedrift ønsker å bruke flere polske medarbeidere, kan dsp-gruppen sørge for at det er engelsktalende polske håndverkere i laget, så eventuelle språkproblemer helt kan elimineres.

Administrerende direktør for dsp-gruppen, Raymond Mejlkjær, understreker at man fører løpende tilsyn med de polske medarbeiderne, som fra dsp-gruppens side kan utstyres med bil og bolig etter kundens behov. Omsorgen for de ansatte fungerer også på den måten at en dansk/polsk medarbeider sørger for en sosial integrasjon av de polske håndverkerne og arbeiderne i det danske samfunnet i den tiden de er i landet.

Pressekontakter


Selskap

dsp GRUPPEN
Gørtlervej 22
9320 Hjallerup, Norge

  +45 70 26 50 90


Motta nyheter fra dsp GRUPPEN via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire