Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
15/03-07   -   Pressemeldinger

Swisslog har fått en betydelig ordre fra Coca-Cola Amatil i Australia

Coca-Cola Amatil, Coca-Colas største tappeanlegg for Asia og Stillehavsområdet, har kontrahert Swisslog som totalentreprenør for planlegging og realisering av et automatisk distribusjonssenter nær hovedkontoret i Sydney. Prosjektet i Northmead har en ordreverdi på nærmere MSEK 200.

Coca-Cola Amatil (CCA) har tidligere kontrahert Swisslog for lignende anlegg i Melbourne, Australia og Auckland, New Zealand. Nå fortsetter CCA å investere i sin forsyningskjede ved å bygge et nytt, automatisert distribusjonssenter i Northmead, Australia.

Distribusjonssenteret, som skal oppføres på det eksisterende tappeområdet, skal etter planen åpne i midten av 2008, og vil romme ca. 55 000 pallplasser.

Anlegget skal utstyres for automatisk lasting, for raskt å utstyre forhandlere og det manuelle distribusjonssenteret nær Eastern Creek med drikke. CCA har dessuten signert en felles lisensavtale for Swisslogs standardprogramvare, WarehouseManagerTM og AutomationManagerTM. Avtalen gir CCA rett til ubegrenset bruk av Swisslogs WMS-produkter for samtlige lagre i Australia og New Zealand.

"Med det nye distribusjonssenteret vil vi kunne redusere kostnadene betydelig og forbedre vår kundeservice på samme måte som vi har lykkes med i Melbourne – et anlegg som fungerer helt i henhold til forventningene våre," sier Bruce Herbert, logistikk- og produksjonsdirektør i Coca-Cola. "Swisslog er fornøyde med å kunne opprettholde sin støtte til CCA på veien til en velfungerende forsyningskjede," sier Charles Teissonni ère, President Swisslog Logistics Solutions Division. "Vi designer og leverer det automatiske utstyret, utstyrer kunden med vår programvare for den automatiske og manuelle håndteringen og har to av våre ansatte på plass for å opprettholde Coca-Colas drift. Det er det vi kaller et skikkelig partnerskap," legger han til.

Pressekontakter


Selskap

Swisslog AS
Østre Aker vei 19
0581 Oslo, Norge

  +47 22 78 95 19


Motta nyheter fra Swisslog AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire