Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
23/05-07   -   Pressemeldinger

Consolidation Point for nettverk – farvel til forlengelseskabelen: Ny fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet innen kontorkabling

R&Ms Consolidation Point-konsept for nettverk muliggjør kabling i kontorlokaler som gir bedre beskyttelse for medarbeidere og nettverksutstyr samt større datasikkerhet og effektivitet.

Reichle & De-Massari AG (R&M, www.rdm.com), en ledende leverandør av kabelsystemer og komponenter til private, myndigheter og bedrifter, markerer slutten for forlengelseskabelen med sitt Consolidation Point-konsept. Konseptet gjør det mulig for nettverksadministratorer å foreta effektive og fremtidssikre nettverksinstallasjoner.

Med R&Ms Consolidation Point blir fleksible tilkoblinger til el, data og telefonnettverk en realitet for moderne kontorbaserte virksomheter. Dette er et stort skritt bort fra forvirrende midlertidige nettverkstilkoblinger, forlengelseskabler og delte nettverksplugger, som det finnes altfor mange av rundt omkring i bedriftene.

Consolidation Point (CP) er en komponent i R&Ms produktserie Extended Office Cabling (EOC). Med Consolidation Point fungerer el-, telefon- og datanettverket uavhengig av rommets konstruksjon og utrustning, og hele nettverksinfrastrukturen er i stedet tilgjengelig i form av punkter som er plassert under gulvet, i taket eller i kanaler i veggen.

Fra disse skjulte punktene føres fleksible ledningskanaler de siste par metrene bort til skrivebordet. På den måten er det alltid mulig å koble seg til nettverket selv om skrivebordene flyttes på kort varsel, for eksempel i forbindelse med rokeringer av arbeidsgrupper. I tillegg har systemet mange andre fordeler:

- Konverteringstiden for nettverket er kort, noe som gir økt effektivitet.
- Brukerne blir uavhengige og trenger ikke å vente på en servicetekniker.
- Kabelføringene er korte og ligger beskyttet i bruddsikre, fleksible ledningskanaler.

Hele grunninstallasjonen til et kontor kan planlegges i overensstemmelse med Consolidation Point-konseptet. Gjennom sine installasjonspartnere leverer R&M CP-komponenter som er individuelt konfigurert og klargjort – bare til å plugges inn.

“Erfaringer fra avsluttede prosjekter viser at kostnadene knyttet til endringer av kontorplasser reduseres til halvparten av tidligere nivå med Consolidation Point-nettverksplanlegging. I tillegg kommer daglige driftsutgifter til service, vedlikehold og rengjøring, som med Consolidation Point-kabling kan reduseres med mellom 5 og 10 prosent," forteller teknisk direktør Peter Reichle i R&M.

R&M understreker at en Consolidation Point-infrastruktur bør implementeres med kraftige datatilkoblingsmoduler for å kunne garantere høy overføringssikkerhet selv om kontoret brukes på en dynamisk måte.

Consolidation Point-konseptet er i overensstemmelse med EN 50173-1:2002-standarden for strukturelle kablingssystemer.

Om R&M
Reichle & De-Massari AG (R&M), Wetzikon (ZH) er en selvstendig sveitsisk familiebedrift som ble etablert i 1964. Bedriften konsentrerer seg om å utvikle og produsere fremtidsrettede, passive kablingsløsninger til kommunikasjonsnettverk (lag 1). Med sine fremragende produkter innen kobber og fiberoptikk har R&M opparbeidet seg et omdømme som leverandør av kvalitet, og setter standard for modularitet og brukervennlighet med hensyn til installasjon og vedlikehold. Flere opplysninger finner du på www.rdm.com

Flere opplysninger om R&Mfreenet og bilder til denne pressemeldingen finner du på www.rdm.com/nordic

Pressekontakter


Selskap

Reichle & De-Massari AG
18 Bentinck St
W1U 2AR London, Norge

  +46-70-22 79 369


Motta nyheter fra Reichle & De-Massari AG via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire