Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
04/06-08   -   Pressemeldinger

Sonans Privatgymnas etablerer norges nordligste privatistgymnas i Tromsø

Sonans Utdanning, Norges største privatskolekjede, etablerer seg nå i Tromsø.
Skolekjeden satser på full landsdekning etter å ha vært etablert i en årrekke på Østlandet: Oslo, Drammen og Porsgrunn, Sørlandet: Kristiansand, Vestlandet: Bergen og Stavanger og Sør-Trøndelag: Trondheim.

-Vi ser frem til at også Nord-Norge får et privatistgymnas, sier Leif Morten Midtlyng, administrerende direktør i Sonans.

-Behovet er til stede, det merker vi på alle henvendelsene Sonans Utdanning har fått det siste året. Henvendelsene kommer fra ungdom og voksne som ønsker å gå på våre kurs for å få generell studiekompetanse, forbedre vitnemålet sitt eller ta nødvendige tilleggsfag for inntak til medisin, veterinær og så videre.

Sonans tilbyr i tillegg til lokal skole i Tromsø også nettundervisning for allmenne fag, videregående opplæring. Elevene vil også kunne nyttiggjøre seg tilbudet ved Sonans Interstudies med opptaksmuligheter for medisinstudier, veterinærstudier, tannlegestudier og veterinærstudier ved flere utenlandske universiteter. Skolen får flotte, nye lokaler i sentrum.

Sonans er godkjent av Lånekassen.

Henvendelse om veiledning og opptak kan rettes til våre rådgivere fra 9. Juni 2008.
-Sonans er opptatt av enkeltmennesket og å hjelpe den enkelte mest mulig gjennom rådgivning og veiledning, sier Midtlyng.

-Vi er stolt av den landsdekkende kompetanse som er bygget opp og gleder oss til å ansette rektor og en dyktig lærerstab som vil stå på sammen med elevene. Sonans-slagordet "Når du virkelig vil videre" er mer enn et slagord. En lærer ved Sonans gir elevene full oppmerksomhet, mye omsorg og hjelp i tillegg til det rent faglige, og dette skal selvfølgelig gjelde også i Tromsø, avslutter han.

Pressekontakter


Selskap

Sonans Privatgymnas
Kjøpmannsgata 65
7409 Trondheim, Norge

  90145966


Motta nyheter fra Sonans Privatgymnas via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire