Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
20/09-07   -   Pressemeldinger

MERIAL har overtatt salget av egne produkter i hele Norden

Merial har etablert en ny nordisk organisasjon i Danmark, som skal overta salget av egne
veterinærlegemidler og vaksiner på hele det nordiske markedet.

Merials produkter er kjent blant alle som arbeider med dyr, enten det er hunder, katter, hester eller produksjonsdyr det er snakk om. Merial utvikler, selger og distribuerer en rekke av de mest banebrytende legemidlene og vaksinene innen veterinære legemidler, med produkter som blant annet Frontline®, Ivomec® og Purevax®.

I Danmark har Merial solgt veterinærlegemidler under eget navn siden 1997, etter fusjonen mellom franske Rhône Mérieux og amerikanske Merck & Co Inc. I Norge, Sverige og Finland har de samme produktene blitt solgt under firmanavnet Veter, som har vært distributør for Merial. Denne strukturen ble endret ved årsskiftet, da Merial overtok salget av egne produkter i hele Norden. Hovedkontoret i Danmark ble utvidet med en regionsjef for Norden og antallet ansatte økte fra 8 til 22.

Danske kunder berøres ikke av forandringen, og kundene i Norge, Sverige og Finland kommer også i fremtiden til å nyte samme høye servicenivå som tidligere.

Bestilling og distribusjon av produktene foregår på samme måte, men det er opprettet et felles nordisk varelager i Skovlunde.

Merial er en av verdens ledende produsenter av veterinære legemidler. Merial har fokus på utvikling av innovative løsninger, og tilbyr et omfattende utvalg av produkter til forbedring av mange dyrearters trivsel og prestasjonsevner.

Merial har omtrent 5000 ansatte på verdensbasis, de er representert i mer enn 150 land og har en årsomsetning på 1,8 milliarder USD.

Merial Limited er et prosjektsamarbeid mellom Merck & Co. og sanofi-aventis-gruppen.

Du kan få mer informajon på +47 21 54 32 85 eller www.merial.com

Pressekontakter


Selskap

Merial Norden A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde, Norge

  +45 44 54 00 40


Motta nyheter fra Merial Norden A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire