Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
27/09-07   -   Pressemeldinger

Effektiv kommunikasjon på kontoret og på farten med Ascotel

Små og mellomstore bedrifter opplever et økende behov for mobilitet og produktivitet. Derfor introduserer Aastra ny I7.6-programvare til Ascotel-telefonsystemene, så mobil- og fastnettelefoni fungerer enda bedre sammen. Den nyutviklede programvaren sørger for full integrasjon av mobiltelefonien, og gjør det lett å håndtere all telefoni effektivt. På kontoret er det en kraftig og innovativ løsning til SMB-markedet. Tre nye telefoner utvider dessuten Aastras store spennvidde innenfor kontortelefoni.

Med sin sterke tilstedeværelse på telefonimarkedet for næringslivet, er Aastra godt plassert for å forstå små og mellomstore bedrifters behov. Ved å legge vekt på effektivitet og mobilitet, hjelper Aastra bedriftene å få mest mulig ut av sine eksisterende løsninger eller nye Ascotel-systemer. Og medarbeiderne forbedrer sin produktivitet.

Mobil integrasjon
En av de mest spennende tjenestene ved den nye I7.6-versjonen er den forbedrede integrasjonen av mobiltelefoner med det øvrige telefonsystemet. Medarbeiderne behøver ikke installere ny programvare på mobiltelefonen. De nyter godt av de samme, populære tjenestene som på fastnettelefonen – for eksempel viderestilling, telefonmøte og tilbakeringing. Den forbedrede integrasjonen av mobiltelefoni sparer penger takket være den mer effektive interne håndteringen av innkommende samtaler.

Allsidig, åpen standard
Nyere mobiltelefoner – som f. eks. Nokias E-serie – kan utnytte den allsidigheten som ligger i åpne standarder. Små og mellomstore bedrifter kan dermed lett skape seg en enkel og effektiv telefonløsning ved å bruke mobiltelefonen på WiFi-nettverket.

Den nye Aastra Office Suite har et ekstremt brukervennlig grensesnitt for CTI (Computer Telephony Integration) for å håndtere all kommunikasjon effektivt, for eksempel med MS Outlook. Med et intuitivt og oversiktlig brukergrensesnitt kan medarbeiderne benytte de fleste av de mange telefonifunksjonene fra PC’en og tilpasse menyer og funksjoner etter behov. Det gjelder for eksempel registrering av kontakter, oppringninger og beskjeder, profil for tilstedeværelse, alarm ved møter og avtaler, beskjed ved tapte oppringninger, osv. Office Suite kommer kun frem når brukeren ønsker det. Dermed unngår medarbeideren å bli forstyrret i arbeidet. Til gjengjeld er funksjonene der når medarbeideren ønsker det – for eksempel når han foretar en oppringning direkte fra adresseboken.

Økende etterspørsel
– Små og mellomstore bedrifter etterspør mer enn noensinne kommunikasjonsverktøy som er like effektive som de som brukes i større organisasjoner. Vår nye I7.6 og Office Suite-programvaren passer perfekt til dette behovet, sier Bjørn Inge Lindhjem, Salgsdirektør for Aastra Telecom Norway.

– De nye løsningene understreker den voksende betydningen av programvare for bedriftskommunikasjon. Aastra har den nødvendige ekspertisen for å tilby sine kunder det beste av åpen standard-teknologi, sier Lindhjem.

Med lanseringen utvider Aastra produktlinjen med tre nye, digitale telefoner: Office 60, 70 og 80. De nye telefonene har samme funksjonelle og intuitive design som resten av Aastras suksessrike serie av IP-telefoner som ble lansert tidligere i 2007. Office 70 og 80 inkluderer også en integrert headset-tilkopling (DHSG-standard), og Office 80 har et elegant bakgrunnsopplyst display og integrert tastatur.


Aastra Telecom
Aastra Telecom er et internasjonalt konsern med hovedkvarter i Canada. Aastra er ledende innen utviklingen av telekommunikasjonsløsninger for alle typer bedrifter – store såvel som små. Løsningene er innovative og integrerte, og dekker alle bedriftens kommunikasjonsbehov.

Aastras løsninger optimerer og effektiviserer bedriftens kommunikasjon ved å tilby kundene en komplett serie IP-baserte og tradisjonelle kommunikasjonsverktøy – herunder telefoner, systemer og programvare. De IP-baserte løsningene bygger på åpne standarder. For ytterligere opplysninger om Aastra, besøk vår hjemmeside på www.aastra.no

Pressekontakter


Selskap

Aastra Telecom Norway AS
PB. 10, Kalbakken
0901 Oslo, Norge

  22 900 924


Motta nyheter fra Aastra Telecom Norway AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire