Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
18/10-07   -   Pressemeldinger

DIBS Payment Services har inngått avtale om å levere en betalingsløsning til Comwell

– Comwell eier og driver hotell , SPA- og konferansesentre i hele Skandinavia.

"Vår hotellvirksomhet er skandinavisk og det er viktig for oss at våre leverandører kan handle profesjonelt på de samme markedene som oss. Hjemmesiden vår er ofte det første kundene ser, derfor stiller vi høye krav til kvalitet og stabilitet, og DIBS kan med sin kjennskap til betalingsløsninger bidra til at våre kunder får en god opplevelse på nettstedet vårt," uttaler Henrik Hjorth, Salg- og Marketingdirektør hos Comwell.

"Jeg er veldig glad for at Comwell har valgt oss som leverandør i Skandinavia, og ser det som enda en bekreftelse på at flere og flere kunder har behov for en betalingsleverandør, som kan gi dem service på tvers av landsgrenser. Vi kan tilby adgang til alle relevante betalingsformer i Skandinavia, og kan rådgi og yte tjenester til kunder lokalt – både i oppstartsfasen og hverdagen", sier Jesper Lohmann, Visedir. for DIBS.

Comwell eier og driver i dag 12 hoteller i Skandinavia. Alle hotellene er veldig forskjellige, men felles for alle er høy kvalitet, personlig service og profesjonelle og kompetente medarbeidere. Comwell har spesialisert seg på konferanse og Spa – enten hver for seg eller i en kombinasjon. Comwells MeetingDesignere står til rådighet på alle hotellene og kan medvirke til at møtet eller konferansen blir så spennende, utbytterik og effektiv som over hodet mulig.

For mer informasjon:
Jesper Lohmann. Visedir., DIBS Payment Services, telefon +45 27 13 10 48
Halvor Kaafjeld, Salgsdirektør, DIBS AS, telefon +47 21 55 44 00

Pressekontakter


Selskap

DIBS A/S
Hofaret 4
0218 Oslo, Norge

  48 25 40 40


Motta nyheter fra DIBS A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire