Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
30/11-07   -   Pressemeldinger

Søk deg frem til jula

Søkeselskapet Relevant Traffic ønsker å oppdra landets markedsførere. Hver dag frem til jul deler de - i sin interaktive julekalender - ut gode råd om søkemotormarkedsføring.

- Det alle viktigste vi ønsker å formidle med kalenderen, er at folk tenker på hvor viktig det er å inkludere markedsføring i søkemotorene i markedsmiksen sin, sier Country Manager Monica Arthurson i Relevant Traffic.
Selskapet, som er blant de eldste i bransjen, vil gi nye tips hver dag om markedsføring innen søk - både konkrete og generelle, strategiske tips.
- Vi ønsker å involvere brukerne, slik at de bedre kan stille relevante spørsmål og få en bedre forståelse av hva søk kan gjøre for dem, sier Arthurson.

Trenger ny kunnskap
Nordmenn bruker mer tid på Internett enn gjennomsnittet i Europa. Men det legges langt færre markedsføringskroner i søk her sammenliknet med mange andre land. Både i USA og i flere europeiske land er det vanlig å bruke over 50 prosent av et selskaps markedsføringsbudsjett på Internett på søkemotormarkedsføring. I Norge anslås prosentandelen i dag å være på mellom fem og 15.
- Det er helt klart at det er mange markedsførere som ikke har god nok kunnskap om hvordan søk kan utfylle andre markedstiltak, og hvordan selskaper kan nyte godt av andres markedsføring ved enkle grep, sier Arthurson.

Julekalenderen ligger på www.relevanttraffic.no/julekalender. God jul!

For mer informasjon om Relevant Traffic eller generelle spørsmål om søk i Norge og utlandet, kontakt Country Manager Monica Arthurson på telefon 48042004, eller se www.relevanttraffic.no.

Begrepet "søk" i markedsføringsøyemed omfatter både søkemotoroptimalisering (SEO), Pay-Per-Click (PPC) annonsering for eksempel gjennom Google AdWords og usability. Annonsørene gjøres synlige i forbindelse med internettsøk som er relevante i forhold til deres produkt. Google er den mest brukte søkemotoren i Norge. Søkemotormarkedsføring utgjør omlag 50 prosent av den kommersielle aktiviteten på Internett i USA og Europa. Tilsvarende andel er på under ti prosent i Norge.

Relevant Traffic har jobbet med søkemotormarkedsføring siden 1995. Med kontorer i Oslo, Stockholm, København, Paris, London, Köln, Berlin og Madrid jobber Relevant Traffic mot et globalt marked. Personalet er flerspråklig og miljøet internasjonalt. Kundene består av alt fra større e-handelsselskaper, banker og reisebyråer til nisjefirmaer som vil være tilgjengelige når noen etterspør deres produkter og tjenester i søkemotorer. På kundelisten er både kjente navn som Nokia, Microsoft, Manpower og Tieto Enator, samt en rekke mindre, lokale bedrifter.

Pressekontakter


Selskap

Relevant Traffic Norway AS
CJ Hambros plass 2 c
0164 Oslo, Norge

  90200111


Motta nyheter fra Relevant Traffic Norway AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire