Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
08/01-08   -   Pressemeldinger

Constructor Norge AS med vedlikeholdssystem fra Psiam

Constructor AS er Norges ledende leverandør av effektive og rasjonelle løsninger for oppbevaring, lagring og arkivering, uansett næring, bransje og formål. Selskapet tar nå i bruk Infor EAM Business Edition som vedlikeholdssystem på sitt moderne produksjonsanlegg ved Hønefoss.

Constructor sier følgende om sitt valg av Psiam som leverandør: "Psiams løsning, EAM Business Edition, imøtekommer alle våre viktigste krav til funksjonalitet for vedlikeholdsstyring, innkjøp, reservedelslogistikk og dokumentlagring. Videre er det av stor betydning at brukergrensesnittet er enkelt og informativt og en stor fordel med EAM Business Edition er nettopp at informasjon presenteres den enkelte bruker via tilpassede innbokser og KPI’er. Psiam kan vise fram referansekunder som har fått til mye av det vi ønsker å få til, samtidig som vi deler deres syn på at en innføring av et vedlikeholdssystem er et forholdsvis omfattende endringsprosjekt. Det var derfor svært betryggende at Psiam har etablert en prosjektmetodikk for denne implementeringen."

EAM Business Edition er den siste vedlikeholdsløsningen i porteføljen fra Infor som Psiam nå har lansert både i Norge og Sverige. Dette er et vedlikeholdssystem som er svært enkelt å komme i gang med, samtidig som det inneholder den funksjonaliteten de fleste etterspør. Enkelt å bruke, enkelt å finne informasjon og enkelt å oppnå resultater!

Psiam er en ledende leverandør av løsninger for Enterprise Asset Management (EAM) / vedlikeholdsstyring fra Infor (tidligere Datastream). Ved å kombinere verdensledende systemer med årelang erfaring, bidrar Psiam til at selskaper innen både privat og offentlig sektor kan vedlikeholde og forvalte sine eiendeler optimalt. "Best-i-klassen" funksjonalitet for aktivaforvaltning, kombinert med unike egenskaper for å forbedre drift og ytelse, sikrer at man møter kundenes behov best mulig. Psiam er etablert i Norge (hovedkontor) og Sverige.

Pressekontakter


Selskap

Psiam AS
Postboks 9396 Grønland
0135 Oslo, Norge

  22367313


Motta nyheter fra Psiam AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire