Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
10/01-08   -   Pressemeldinger

Tinn kommune innfører servicetorg med Aastra

Når Tinn kommune knytter sammen 16 arbeidssteder ved hjelp av IP-telefoni, kan de gjenbruke det meste av sitt eksisterende telefonutstyr. Samtidig får 300 ansatte helt nye kommunikasjonsmuligheter.

– I dag ringer de ansatte over vanlig telefoni, noe som gir kommunen store utgifter. Når vår installasjon er klar, ringer de internt over kommunens fibernett, sier Jan Bjerke, salgs- og markedsansarlig i Hydro Production Partner i Rjukan.

Firmaet har seks lokalt ansatte i Rjukan, og deltok i en offentlig anbudsrunde sammen med partnerne Aastra Telecom og Profitek AS.

– Aastra hadde meget konkurransedyktige priser samt de kunne gjenbruke mye av det eksisterende telefoniutstyret. Det hjalp også at kommunen var fornøyd med Aastra fra tidligere, og at de fikk en leverandør med lokal tilknytning, sier Jan Bjerke.

I kommunens kontorbygg i Rjukan blir det levert 150 nye IP-telefonapparater, i tillegg til en trådløs DECT-løsning. Når fiberstrukturen er klar, vil alle arbeidsplassene bli koplet på i løpet av februar og mars 2008. En felles telefonnummergruppe vil bli fordelt på alle medarbeiderne i kommunen.

– Borgerne i Tinn kommune kommer til å merke en langt bedre sentralbordtjeneste. Når noen ringer inn til kommunens nye servicetorg, kommer de med en gang til å få svar. Sentralen kan med en gang se om noen er i møte eller på tjenestereise. Denne muligheten har de ikke i dag, sier Bjerke.

Salgsdirektør Bjørn Inge Lindhjem i Aastra sier at små kommuner har mye å vinne på å innføre IP-telefoni.

– Tinn er et eksempel på en kommune som riktignok er liten, men som har mange avdelingskontorer. Vi ser også at mange kommuner samarbeider over kommunegrensene, for eksempel i skatteforvaltningen. Dermed møter kommunene større krav om å integrere telefonsystemet med kundeoppfølgingssystemer og servicetorg, sier Bjørn Inge Lindhjem.

– Vi ligger helt i tet når det gjelder å utvikle nye tjenester. Vi har valgt en åpen standard innen telefoni, noe som betyr at kunden hele tiden kan oppgradere sitt system og få adgang til nye former for telefonikommunikasjon, sier Lindhjem.

Aastra Telecom
Aastra Telecom er et internasjonalt konsern med hovedkvarter i Canada. Aastra er ledende innen utviklingen av telekommunikasjonsløsninger for alle typer bedrifter – store såvel som små. Løsningene er innovative og integrerte, og dekker alle bedriftens kommunikasjonsbehov.

Aastras løsninger optimerer og effektiviserer bedriftens kommunikasjon ved å tilby kundene en komplett serie IP-baserte og tradisjonelle kommunikasjonsverktøyer – herunder telefoner, systemer og programvare. De IP-baserte løsningene bygger på åpne standarder. For ytterligere opplysninger om Aastra, besøk vår hjemmeside på www.aastra.com

Pressekontakter


Selskap

Aastra Telecom Norway AS
PB. 10, Kalbakken
0901 Oslo, Norge

  22 90 09 24


Motta nyheter fra Aastra Telecom Norway AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire