Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
26/05-08   -   Pressemeldinger

Psiam inngår rammeavtale med Namsos kommune

I januar 2008 utlyste Namsos kommune ved Namsos Bydrift en åpen anbudskonkurranse om inngåelse av rammeavtale for "Utvikling og anskaffelse av FDV- og rapporteringssystem for vannforsyning og avløp". Utlysningen inneholdt omfattende krav til integrasjon mot eksisterende driftskontrollsystem og andre systemer, samt til funksjonalitet for blant annet avviksbehandling, dokumenthåndtering, rapportering og vedlikehold.

Det er en glede for Psiam å kunngjøre at man i konkurranse med flere andre aktører er valgt som avtalepartner for Namsos kommune for ovennevnte. Psiam vil levere en løsning basert på standardsystemet Infor EAM Enterprise Edition med egen tilpasning for å dekke Namsos kommunes spesifikke behov.

"En av våre styrker er at vi kan levere et standard FDV-system som i tillegg til sin innebygde funksjonalitet, er så fleksibelt at vi kan skreddersy grensesnitt for enhver kunde. Sammen med vår erfaring fra tilsvarende prosjekter innen nettopp vann og avløpssektoren i det kommunale Norge, var dette momenter som ble vektlagt i evalueringen. Vi ser på dette som et svært spennende prosjekt og gleder oss til å være med og levere en helhetlig løsning til Namsos kommune."

- Einar Alexander Andersen, CEO Psiam AS

Om PSIAM:
"Bedre resultater gjennom bedre vedlikehold"
Psiam er en ledende leverandør av løsninger for vedlikeholdsstyring - Enterprise Asset Management (EAM) fra Infor. Gjennom å kombinere verdensledende systemer med årelang erfaring, bidrar Psiam til at selskaper innen privat og offentlig sektor kan vedlikeholde og forvalte sine eiendeler optimalt og således oppnå bedre resultater. Med en rekke store kunder innen offentlig og privat sektor i Norge og Sverige, ønsker Psiam å sette fokus på lønnsomheten i bedret vedlikehold.

Psiam er etablert i Norge (hovedkontor) og Sverige.
Se også www.psiam.no


Om Infor:
Infor er en global leverandør av forretningsløsninger for spesifikke bransjer, samt integrerte programvareløsninger som løser alle de utfordringene som bedrifter har innen ressursplanlegging (ERP), logistikk (supply chain planning), kunde- og leverandøroppfølging, aktivaforvaltning, livssyklusadministrasjon og business intelligence. Med mer enn 8.100 ansatte og kontorer i over 100 land, leverer Infor forretningssystemer til mer enn 70.000 kunder verden over.

Pressekontakter


Selskap

Psiam AS
Postboks 9396 Grønland
0135 Oslo, Norge

  41537313


Motta nyheter fra Psiam AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire