Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
27/05-08   -   Pressemeldinger

Ny byggeportal sparer tid og sikrer flere oppgaver til håndverksvirksomheter

Gratisbyggetilbud.no åpner i mai 2008 dørene opp til en ny byggeportal i Norge, som vil tilby profesjonell formidling av byggeoppgaver mellom byggherrer og håndverksvirksomheter samt rådgiving i forbindelse med planlegging og gjennomføring av både små og store byggeprosjekt

Dansk byggeportal går nå inn i Norge
Selskapet bak Gratisbyggetilbud.no har drevet søsterportalen Gratisbyggetilbud.dk med stor suksess siden 2004. I løpet av den fireårige perioden er det etablert et nettverk av entreprenører, elektrikere, malere, murere, tømrere, rørleggere m.m. som består av hele 1000 aktører, og den danske portalen formidler byggeoppgaver til nettverket hver eneste dag hele året rundt.

Nå får nordmenn de samme mulighetene til å søke rådgiving om deres neste byggeprosjekt, og til å innhente kvalifiserte tilbud fra kompetente norske håndverksvirksomteder på en enkel måte.
Det blir fokusert på byggeoppgaver og leverandører i hele Norge.

Et enkelt og liketil konsept
Konseptet bak Gratisbyggetilbud er enkelt. Byggherrer sender inn en beskrivelse av byggeprosjektet deres, og Gratisbyggetilbud kontakter straks relevante håndverksvirksomheter per e-post og sms, sånn at det raskt blir skapt kontakt mellom kunden og håndverkeren.

Etterfølgende mottar kunden opptil 3 tilbud fra håndverksvirksomheter som kan påta seg oppgaven og har de nødvendige ressursene til rådighet. På den måten sparer både byggherren og leverandøren tid under tilbudsprosessen og kommer raskere i gang med den aktuelle oppgaven.

"I Danmark har vi hjulpet både mindre og store håndverksfirmaer, og fram til i dag har vi formidlet over 20 000 entrepriser mellom byggherrer og håndverksvirksomheter. Vi håper å se den samme tendensen i Norge, sånn at vi kan formidle virkelig mange byggeoppgaver til byggeglade nordmenn", sier Michael Jacobsen, administrerende direktør for Gratisbyggetilbud Norge ApS.

Oppbygging av leverandørnettverk

I de kommende månedene vil Gratisbyggetilbud.no fokusere på å bygge opp et profesjonelt nettverk av både mindre håndverkere og håndverksvirksomheter innenfor byggefagene i Oslo og omegn.

"Vi er interessert i å inngå samarbeidsavtaler med alle former for leverandører, for eksempel arkitekter, entreprenører, håndverkere, ingeniører, murere og tømrere som tilbyr å utføre byggeoppgaver for private byggherrer, boligforeninger, næringsvirksomheter, det offentlige osv.
Håndverkere og andre er derfor velkomne til å kontakte oss via Gratisbyggetilbud.no med henblikk på et samarbeid", sier Michael Jacobsen.

Gratisbyggetilbuds norske partner Henrik Naalsund supplerer:
"Når en leverandør inngår en samarbeidsavtale med Gratisbyggetilbud.no blir det utarbeidet en felles målsetting for samarbeidet for å sikre at leverandøren bare mottar oppgaveforespørsler som svarer til kompetansene. Dermed får leverandørene bare reelle oppgaver og slipper å kaste bort tid på forespørsler som man ikke er interessert i."

Mange fordeler for samarbeidspartnerne til Gratisbyggetilbud.no
Ifølge Michael Jacobsen legger Gratisbyggetilbud stor vekt på å skille seriøse forespørsler fra mindre seriøse. Det betyr at byggherren alltid blir ringt opp for å sikre seriøsiteten av oppgaven samt forventningene til budsjett og tidsplan. Dette skjer for å skape de beste forholdene for håndverkerne.

Et samarbeid med Gratisbyggetilbud.no gir derfor leverandørene en rekke vesentlige fordeler:

• Leverandøren får bare kontakt med kunder innenfor deres målgruppe
• Det spares tid og penger på markedsføring
• Leverandørene får bare tilbudt byggeoppgaver som svarer til deres kompetanser
• Det er ikke noe krav om at leverandøren må akseptere alle oppgaver, og i travle perioder er det bare å takke nei til oppgaver
• Leverandører kan kontakte Gratisbyggetilbud.no hvis de opplever ordrenedgang i en periode

Hjemmesiden www.gratisbyggetilbud.no åpner den 27. mai 2008.

Pressekontakter


Selskap

Gratisbyggetilbud Norge ApS
Rødovrevej 247-253
2610 Rødovre, Norge

  + 45 31 75 78 87


Motta nyheter fra Gratisbyggetilbud Norge ApS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire