Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
17/11-08   -   Pressemeldinger

One Call med mobil redningspakke

Mens politikerne i Norge diskuterer redningspakker for bankene lanserer One Call nå redningspakken for Norske mobilbrukere – navnet er Full Pakke

I følge ferske tall fra Post- og Teletilsynet ringer en gjennomsnittsnordmann 170 minutter og sender 102 SMS pr måned. Mange både ringer nok mer og sender langt flere SMS enn dette og mobilregningen er nok ikke rent sjeldent gjenstand for bekymring i trange tider.

Derfor lanserer One Call en redningspakke for Norske mobilkunder som med Full Pakke ikke lenger trenger bekymre seg for hva mobilregningen kommer på – den blir bare kr 299,- i måneden.

- "Mens politikerne forsøker å bli enige om en redningspakke for bankene, er vi i One Call opptatt av at folk flest skal komme seg best mulig gjennom vinteren, sier One Call-sjef Øistein Eriksen. "Derfor lanserer vi nå Full Pakke som inkluderer 1500 ringeminutter, 150 sms, 15 mms og i tillegg 25 Mb valgfri databruk – hele mobilforbruket for kun 299 kroner i fast og forutsigbar månedsbetaling".

Dersom man er av den virkelig taletrengte typen er det heller ingen grunn til bekymring – for forbruk utover det som er inkludert i Full Pakke betaler man kun 0,39 i oppstart pr samtale, 0,39 pr minutt og 0,39 pr SMS – billig og enkelt.

One Call står for billig og enkelt og er for tiden den raskest voksende mobiloperatøren i Norge. Fra januar 2008 er One Call en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 500 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.

Kontaktpersoner:

- Adm direktør Øistein Eriksen – mobil: 408 58 500 - Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker–mobil: 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakter


Selskap

One Call AS
PB 4466 NYdalen
0403 Oslo, Norge

  400 400 00


Motta nyheter fra One Call AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire