Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
06/01-09   -   Pressemeldinger

Det nye året begynner med STIL

Stil er så mangt. Stil handler om smak og behag. Det handler om å finne en stil man kan kalle sin egen. På fagmessen Gave & interiør på Norges Varemesse i Lillestrøm 22. – 25. januar 2009 forteller vi hva som er stilig akkurat nå!

NY, STØRRE OG BEDRE
Messen tar i bruk ny hall på 8000 kvm i tillegg til de hallene vi har benyttet tidligere. Det betyr at vi får en totalkapasitet på nærmere 40 000 kvm og plass til enda flere utstillere sier Trond Aam, prosjektleder for Gave & interiørmessen. I tillegg til større plass og flere utstillere kan vi også denne gangen by på flere inspirerende aktiviteter.

LI EDELKOORT KOMMER:
Time Magazine har kåret Li Edelkoort til en av verdens 25 mest innflytelsesrike moteeksperter. Nå kommer hun til Stil. Fredag 23. januar holder hun to seminarer på messen:

Kl.11.00: The Farm of the Future; 2010 and beyond: Fremtidens trender
Kl. 14.00: Stavanger 2008: A World of Folk: Kunsthåndverk og design

DESIGN FRA NORD
For første gang har vi skapt et eget område på messen forbeholdt design, og mer spesifikt norsk design. Vi ønsker med dette å markere vår rolle som møteplass og formidler av nye trender og å fremme norske designere sier Aam.

På et eget designområde i hall C vil du finne utstillingen DESIGN FRA NORD 2009, samt stands der noen av designerne selger produktene sine. På scenen vil det foregå designrelaterte seminarer og aktiviteter flere ganger hver dag. Det er de norske designerne Stokke/Austad som i år har fått i oppdrag å bygge Design fra Nord paviljongen. Prosjektleder er Catherina Lande. Den offisielle åpningen av utstillingen er torsdag 22. januar kl. 18.00.

PEJ
Vi ønsker Pej-gruppen velkommen tilbake på messen. Det skandinaviske trendinstituttet Pej- gruppen lever av å kartlegge tidsånden og på Stil presenterer de vårens og sommerens mote- og interiørtrender. PEJ seminarene er på hovedscenen kl 13 og 15 torsdag.

MOTE, DESIGN OG BLOMSTER
På tre ulike scener vil vi arrangere aktiviteter som gir litt ekstra påfyll. Aktivitetene vil være relatert til Mote, Design og Blomster. Hit kommer Norgesmestre i blomsterdekorering og kongelige blomsterdekoratører, hit kommer motedesignere og modeller, og hit kommer Transplant som holder foredrag om Growing Materials – materialer som få eller ingen har opplevd før! For mer om Transplant og det innovative materialbiblioteket deres, se: www.transplant.nu og www.nordicmaterials.com

Pressekontakter


Selskap

Norges Varemesse
Postboks 75
2001 Lillestrøm, Norge

  66 93 91 28


Motta nyheter fra Norges Varemesse via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire