Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
16/02-09   -   Pressemeldinger

Aastra lanserer videokonferansesystemet ViPr i Norge

Aastra presenterer omfattende oppdateringer til sitt bærbare videokonferansesystem Virtual Presence (ViPr™) og begynner samtidig å markedsføre produktet i Norge. Med ViPr™ kan brukere dele og samarbeide om dokumenter, multimediainnhold og sanntidsprogrammer. ViPr gir høy sikkerhet takket være AES-kryptering av alle mediastreamer og integrering med Microsoft Live Meeting med samarbeidsfunksjoner. Trykksensitiv skjerm og enkle brukergrensesnitt gjør systemet enkelt å bruke, samt at kvalitet og sikkerhet gjør det mulig å la virtuelle møter erstatte fysiske for å spare både tid og penger.

Bjørn Inge Lindhjem, norgesjef for Aastra, sier:
"Vi har hatt en rekke målsetninger i arbeidet med ViPr – forenkle samarbeid og forbedre produktiviteten, samtidig som man reduserer kostnader og minsker administrativt arbeide. De aktuelle oppdateringene gir brukerne nye funksjoner som blant annet filoverføring, delte whiteboardøkter og chat. Det som gjør ViPr unikt er imidlertid hvordan videokonferansen integreres helt med øvrige kommunikasjonsteknikker. Enheten kan fungere som en dataskjerm, telefon og konferanseplattform samtidig."

ViPr var markedets første SIP-baserte videokonferansesystem som kunne integreres mot valgfri telefoniplattform, inkludert PBX- og PSTN-gateways. Med ViPr er det like enkelt å sette opp multipartsamtaler som å gjøre en enkel telefonsamtale, og det krever ingen ekstra investeringer i kostbar nettverksinfrastruktur.

Videostrømmer baseres på H.264-standarden og gir høy oppløsning allerede ved lav båndbreddeutnyttelse og mange deltakere. ViPr finnes i flere design fra stasjonære modeller til hylle- eller bordmontert for bruk i møterom.
Prisen for ViPr starter fra 60.000 kr.

Bilder
Bilder av ViPr finnes på www.time.se/aastra.

Pressekontakter:
Bjørn Inge Lindhjem, Aastra, blindhjem@aastra.com, tlf +47 22 900 924
Per Uppman, Time PR. per.uppman@time.se eller +46 708 150350.

Om Aastra Telecom
Aastra Telecom er et internasjonalt konsern med hovedkvarter i Canada. Aastra er ledende innen utviklingen av telekommunikasjonsløsninger for alle typer bedrifter – store såvel som små. Løsningene er innovative og integrerte, og dekker alle bedriftens kommunikasjonsbehov.
Aastras løsninger optimerer og effektiviserer bedriftens kommunikasjon ved å tilby kundene en komplett serie IP-baserte og tradisjonelle kommunikasjonsverktøyer – herunder telefoner, systemer og programvare. De IP-baserte løsningene bygger på åpne standarder.

Pressekontakter


Selskap

Aastra
Kakkelovnskroken 2
0954 Oslo, Norge

  +47 22 900 924


Motta nyheter fra Aastra via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire