Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
10/08-09   -   Pressemeldinger

Allied Telesis lancerer verdens første Gigabit Ethernet ExpressCards

AT-2872SX/SC og AT-2872SX/LC giver Gigabit Ethernet-hastigheder og følger IPv6-standarden

Chiasso, Schweiz. 10. august 2009 – Allied Telesis, som er en global leverandør af sikre IP/Ethernet-adgangsløsninger og er en førende leverandør af interfacekort til fibernetværk, har i dag lanceret verdens første Gigabit Ethernet ExpressCards. AT-2872SX/SC og AT-2872SX/LC giver Gigabit Ethernet throughput-hastigheder med de smalle 34 mm ExpressCards, som har fået stigende betydning i takt med udbredelsen af små bærbare computere.

“Allied Telesis været den førende leverandør af fibernetværkskort siden 1990´ernes PCMCIA-kort," bemærker Melvyn Wray, Senior Vice President, Marketing hos Allied Telesis. “Mobile computere er nu slankere og ydelseskravene til dem større end nogen sinde før. AT-2872SX/SC og AT-2872SX/LC kommer ikke blot i den nye 34 mm format, som passer bedst til de nye slanke enheder; de giver også Gigabit Ethernet-throughput og support af IPv6-standarden."

De nye kort leveres i versioner, som understøtter både SC- og LC-fiberstik og har en centraliseret funktion til energistyring, der reducerer kortets energiforbrug ved normal brug. Denne funktion sætter dele af chippen i lavstrømsstatus, når kredsløbet ikke er i brug, hvorved der spares energi og batterilevetiden for den bærbare computer forlænges..

De to kort er bredt kompatible, så de kan anvendes til en lang række konfigurationer. Der findes allerede en række organisationer og virksomher, som stiller krav om brug Ipv6, og kommercielle netværk bevæger sig i samme retning. AT-2872SX/SC AT-2872SX/LC følger både IPv4 og IPv6 og de understøtter et bredt spektrum af operativsystemer inklusive Windows 7, Windows Vista, Windows Vista 64 og Windows XP samt Linux 2.4 og Linux 2.6.

AT-2872SX/SC og AT-2872SX/LC kan leveres i hele Europa fra august 2009.


For mere information eller forespørgsler om test og interviews, kontakt venligst:
Andreas Wadensten, Time PR, e-post: andreas.wadensten@time.se, telefon: 0709-77 90 90.

Om Allied Telesis
I mere end 20 år har Allied Telesis været en førende leverandør af netværksinfrastruktur. I dag leverer firmaet tale-, video- og datatjenester til en lang række kunder verden over. Allied Telesis arbejder innovativt med at ændre de måder, hvorpå serviceydelser og applikationer leveres og styres, hvorved der opnås merværdi og lavere driftsomkostninger. Besøg os på: www.alliedtelesis.com.

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire